Ataşehir acıbadem hast.- dr. Sema demirsoy

Ben ben ben!!! Sema hoca çok iyidir hatta ben kendisini ataşehir şifa- ataşehir acıbadem vb. tüm sürecinde takip ettim.. o nerey eben oraya..

şimdi hamileyim ama artık özel sağlık sigortam olmadığı için kendisine gidemiyorum; malumunuz acıbadem el yakar biraz; muayenesi 150 lira, doğum da sezeryan olursa 9000-9500 civarı...

Karşılayabiliyorsan bu ücretleri çoook sevimli ve ilgili bir hanımdır öneririm :))

hamileliğimin 7. ayında toplamda aldığım 7 kiloyu sanki 100 kilo olmuşum gibi abartınca kendisini bıraktım.

Ben ben ben!!! Sema hoca çok iyidir hatta ben kendisini ataşehir şifa- ataşehir acıbadem vb. tüm sürecinde takip ettim.. o nerey eben oraya..

şimdi hamileyim ama artık özel sağlık sigortam olmadığı için kendisine gidemiyorum; malumunuz acıbadem el yakar biraz; muayenesi 150 lira, doğum da sezeryan olursa 9000-9500 civarı...

Karşılayabiliyorsan bu ücretleri çoook sevimli ve ilgili bir hanımdır öneririm :))

Merhaba;

Ben geçen ay Dr.Sema Hanım'a gittim ama ilk defa gittiğimiz için mi bilmiyorum çok soğuk geldi bana, çok bilgili ve tecrübeli olduğu belli ama aşırı donuktu, o yüzden çok ısınamadım açıkçası :( hep böyle midir, yoksa ilk gittiğimiz için mi öyleydi acaba, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü hep böyleyse.. insan doktora gitti mi bir güleryüz, hoş sohbet de bekliyor, sadece tecrübe yeterli değil bence..

ben 8 haftalık hamileyim.Sema Demirsoy'a gitim, ağzından laf cımbızla alınıyor. İlk hamileliğim olduğu için tecrübemiz de yok, tüm detayları öğrenmek istiyor insan ama o genel konuşup kapatıyor. Söyledikleri sadece şu;"Proteğin ağırlıklı beslenin,kimyasallardan uzak durun"bu kadar. Tansiyonuma da hiç bir muayenede bakmadı. En önemlisi de daha 1 hafta önce istediği kan tahlillerini, bir sonraki hafta kontrole gittiğimde tekrar istemesiydi. istediği tetkikler kızakmıkçık,hepatit b gibi 1 haftada sonucu değişmeyecek verilerdi. Bunu görür görmez de dr umu değiştirdim. İyiki de değiştirmişim.

Back
X