ataşehir avicenna hastanesi doğum için bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz?

polyana_

minnak bebeğim...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
612
60
53
Ankara
kızlar doğumuma az kaldı önceden gittiğim özel hastanede küvöz bile yokmuş yeni öğrendim orda doğum yapmaktan waz geçtim...
avicenna hastanesine gitmemi söylediler fakat hiç bir bilgim yok...orda doğum yapan arkadaşlar memnun kaldınızmı...ilgi gösteriyorlarmı...yardımcı olursanız çok sewinirim... yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden

Arkadaşlar, bu hastaneyi şu şekilde biliyorum, sağlık sektöründeçalışıyorum, şirketten bir arkadaşım ananesini acile kaldırmak zorunda kaldılar, epey tetkikler istemişler ( Gerekli gereksiz , hastalıkla ilgili olmayan) neyse yapılacaklar yapılmış , ertesi gün çıkışta faturayı incelediklerinde aslında yapılmayan faturaya dahil edilen uygulamaları farketmişler...

Bir yakınımda doğumunu burda yaptı,

Ancak neden burayı tercih ediyorsunuz? Fikrim ; Doğum konusunda daha tecrubeli hastaneleri düşünseniz... Maddi olarak nasıl bilmiyorum ancak hiç bilmediğim ara hastane yerine zeynep Kamile gitmeyi tercih ederim..

Sevgiler..

Ben 8 sene önce orda Zeynep hanımda doğum yaptım..adı o zamanlar Anadolu Çınar Hastanesiydi..Doğumdan sonra iç kanama geçirdim ve Zeynep hanım bunu farkedemedi..Haydarpaşa Numunede acil ameliyatla kurtardılar beni..Bi de şuurum kapandığı için dahiliye ve Nöroloji doktoru istemiş annem..O durumda bile ama ek ücrete tabii demişler:50: Ve dahiliye doktoru kendime geliyim diye bana tokat atmaktan başka hiç birşey yapmamasına rağmen çıkışta onların muayene parasını bile aldılar bizden..
Etrafımdaki bazı arkadaşlarım o hastaneden ve özellikle Kadın doğum doktorlarından çok memnunlar..Ama bana böyle denk geldi..Yine de arkadaşa katılıyorum..Böyle kıytırık hastanelere teslim etmeyin canınızı..İkinci doğumumu Erdem hastanesinde sezerye-an olarak yaptım.. çokta memnun kaldım..Biraz araştırın isterseniz...

çok sağolsun kızlar yaa eren cerrahi tıp merkezine gidiyorum kontrollerime falan bebek iri we önde geliştiği için erken olabilir demişti dr ancak burda küvez yok zeynep kamile sewk ederiz dediği için ordan soğumuştum onun için başka hastane arıyorum
bilgilendirdiğiniz için çok tşk ederim sanırım zeynep kamile gidicem...

Ya arkadaslar bende eren hastanesi filiz hanima gidiyorum fakat tam tesekkullu degil kuvez bile yok bende sogudum hastaneden ama fiyat konusunda 850 normal dedi ayrica ilk bebegim olacagi icin dogum hikayesi yaptirmak istedim hastane onay vermedi iki sebepten dolayi bazgevtim anadolu yakasi oneren hastane varmi fiyat uygun ve dogum cekimine izin veren bilen varmi

Back
X