Tüp Bebek Merkezleri ATAŞEHİR MEMORİAL CEM DEMİREL DE TEDAVİ GÖREN KACKISIYIZ.

evet canım esımdende bendende ıstemıslerı adetın 2.veya 3.gunu yapılıyrdu galıba.hepatıt testı falanda vardı ıstedıklerı testte.cunku bende ılk denemede yaptırdım 2.denemede 6-7 ay gıbı sure gectıgı ıcın tekrar gerek yok dedıler..tahmınımce bu sefer ısterler..o zaman arkadaşımda kalmıştım o maltepede oturuyor orda bır tıp merkezınde yaptırmıştık esımle benım tahlıller 350-400 lıra tutmuştu..memorıalde daha pahalı 1000 lırayı bulyordu sanırım..1000 lıra vermektense yarı fiyatına bır tıp merkezıne yaptırmaya razıyım..ama sağlık ocağında bedava ıse süper olur ay cok sevınırımm..cunku bu sefer otelde kalacam esım opuda gelıcek yaklaşık 3000 lıra otel parası verıcem..en azından tahlıl parasından kurtulmuş olurum yaaaa dısardan gelınce su gıbı para gıdıyor yeme ıcme dışarıda oluyor..sen emınsın dıymı canım sağlık ocağında bedava olduğunu......
Cnm otel değilde keşke ataşehirde 1+1 residanceler var 150-200 tl gecelik keşke konuşsaydık hastaneyede yakın yakın neyse ayarladıysanız.... Testlere gelince cnm bende cem beyde tüp denememi yaptırdım o istediği tahliler öyle adetinin 2-3 günü gibi bir mecburiyeti yok işlem bitene kadar ne zaman istersen getir dedi bende senin gibi hastane pahalı diye eşimle gittik sağlık ocağına bedavaya yaptırdık... Zaten iğneler sırasındaki testleri onlar yapıyorlar yani 2-3 günü olunca iğnene başlıyorsun o araki tüm tetsleri onlar yapıyor,cem beye yaptırıyorsan bence olduğun yerde sağlık ocağında yaptır al gel 6 ay süresi var nasıl olsa.....

zumba000 zumba000 cnm ayrıca o istediği testlerde senin bebekle ilgili bişeye bakmıyor yasa gereği mecburi dosya ya koyuyor sen eski testlerinle sağlık ocağına git eşinle yaptır yani sonuçta aynı testler eşinin reglini beklemesine gerek yok onunkini yaptır Bu arada ne zaman geliceksin seni merakta ederim şimdi ....

zumba000 zumba000 cnm ayrıca o istediği testlerde senin bebekle ilgili bişeye bakmıyor yasa gereği mecburi dosya ya koyuyor sen eski testlerinle sağlık ocağına git eşinle yaptır yani sonuçta aynı testler eşinin reglini beklemesine gerek yok onunkini yaptır Bu arada ne zaman geliceksin seni merakta ederim şimdi ....
canım ben ayın 11e bıletımı aldım yurt dışından gelıcem..yurt dışı derken Avrupa degıl..gelmeden burada yaptıramam buradaki ısleyıs bıraz sıkıntılı bu konuda..yanı atasehırde yaptırmam lazım..aksam ınternetten baktım yakınlarında egıtım ve araştırma hastahanesı var..başka topıkte arkadaslarada sordum kımısı sağlık ocağında teslerın hepsını yapmıyorlar falan yazmış..kımısı sağlık ocağına kayıtlı olman lazım yoksa rapor falan ıstemısler..hastahane galıba hepsını yapıyor doğum doktorundan sıra alıp durumu anlatıp doktor ısteyecek tahlıllerı..ama hastanede cokmu kalabalık nasıl olur bılemıyorum..2veya 3 gun yaptırma gıbı bır zorunluluk yoksa daha ıyı olur cunku ben hatırlamıyorum ne zaman yaptırmalıydık..açıkçası cebımden bu tetler ıcın para çıkmazsa daha ıyı olur.bu arada esım opuda gelecek ısı yüzünden uzun sure ızın alamıyor..senın yazdığın yerlerede bakıcam sımdı ıntrnetten..

Malesef hala deniyorum.bu sefer maslak acibademde.yarin transferim var.
ınsallah bu sefer pozıtıf olur canım..once cem beyde tedavı oldun galıba..kaçıncı denemen..bende adetımı bekliyorum 3. deneme ıcın tekrar cem beye gıdıcez..bu kez zor karar verdım cem bey ıcın ama bu seferde negatıf olursa bende başka yede gıdıcem..sen neden degıstırdın canım..

Kizlarrr atasehirde tup bebek yapanlar..ilaclari hastaneye getiren eczaci biri var ondanmi aldiniz..fiyat karsilastiran oldumu hic..biz iki karede ondan aldik .. Bizi kazikliyormu acaba diye dusunmeden edemiyorum..istanbulda yasamadıgımız için tanidik eczacıda yok ..@Theand

ınsallah bu sefer pozıtıf olur canım..once cem beyde tedavı oldun galıba..kaçıncı denemen..bende adetımı bekliyorum 3. deneme ıcın tekrar cem beye gıdıcez..bu kez zor karar verdım cem bey ıcın ama bu seferde negatıf olursa bende başka yede gıdıcem..sen neden degıstırdın canım..
Kizlarrr atasehirde tup bebek yapanlar..ilaclari hastaneye getiren eczaci biri var ondanmi aldiniz..fiyat karsilastiran oldumu hic..biz iki karede ondan aldik .. Bizi kazikliyormu acaba diye dusunmeden edemiyorum..istanbulda yasamadıgımız için tanidik eczacıda yok ..@Theand
yok cnm kazıklamıyorlardır ilaçları istersen liste veriyorlarya hemen yanında eczane var ordan fiyat alabilirsin bu na göre hareket edersin zaten kazıklasa 100 tl kazıklasın yada 200 tl bebiş tutsunda

Cnm benim ilk denemeydi mutlu olmadım cünkü rahime yerleşince tutmamaya hazırlamıştım kendimi ama dışarıda döllenmemeyi ilk orada duydum,cem bey iyi bir doktor evet duyan başka doktorlar cem bey süperdir diyor ama açıklayıcı hiç bir şey yok.Ben olumsuzluk yaşayan huysuz bir hasta egosu takılmıyorum yumurtalıklar alındı herşey süperdi eşimden sperm alındı az ama bize yeterli sağlıklı sperm var dendi hatta ben daha sağlıklı sperm için ameliyatla alın eşimden dedim tesa yöntemiyle asla gerek yok dendi peki dedik ,transfer için gün sayarken bir telefon sabah 7 de burada olun transfer oluncak dendi gittik... Uykusuz heyacanlı bir yumruk gibi sabahın 7 se gittik ve spermler sağlıksızdı yumurtalar döllenmedi dendi.... Sanki normalmiş gibi 2.tesa ile yapıcaz dendi ben dr ye ama size ben dedim ilkinide öyle yapalım diye cvp yok... Anlıyacağın dalga geçildiğimi düşünüyorum... Bu bir şanş cvp Allahım nasip edince oluyor ... En azından böyle avutuyorum kendimi ama umarım sen şanslısındır... ❤️

Cnm benim ilk denemeydi mutlu olmadım cünkü rahime yerleşince tutmamaya hazırlamıştım kendimi ama dışarıda döllenmemeyi ilk orada duydum,cem bey iyi bir doktor evet duyan başka doktorlar cem bey süperdir diyor ama açıklayıcı hiç bir şey yok.Ben olumsuzluk yaşayan huysuz bir hasta egosu takılmıyorum yumurtalıklar alındı herşey süperdi eşimden sperm alındı az ama bize yeterli sağlıklı sperm var dendi hatta ben daha sağlıklı sperm için ameliyatla alın eşimden dedim tesa yöntemiyle asla gerek yok dendi peki dedik ,transfer için gün sayarken bir telefon sabah 7 de burada olun transfer oluncak dendi gittik... Uykusuz heyacanlı bir yumruk gibi sabahın 7 se gittik ve spermler sağlıksızdı yumurtalar döllenmedi dendi.... Sanki normalmiş gibi 2.tesa ile yapıcaz dendi ben dr ye ama size ben dedim ilkinide öyle yapalım diye cvp yok... Anlıyacağın dalga geçildiğimi düşünüyorum... Bu bir şanş cvp Allahım nasip edince oluyor ... En azından böyle avutuyorum kendimi ama umarım sen şanslısındır... ❤️
Cok tessekurler canim insallah hepimizin emekleri boşa çikmasin inşallah ..

Arkadaşlar birsey sorucam memoriel atasehirde şuan asilama ve tup Bebek fiyati nedir acaba bilen var mı ?

Arkadaşlar birsey sorucam memoriel atasehirde şuan asilama ve tup Bebek fiyati nedir acaba bilen var mı ?
Cevap icin gec olmus olcak ama arkadaslar bilgilensin diye yaziyorum bugün gittim görüşmeye 6800 tl tüp bebek islem ücreti + 1500 tl eczaneden alınacak ilaçlar dediler yani ortalama 8500 tl tutuyor. Ilk görüşme için de 450 tl randevu ücreti ancak tüp bebek kesin olacaksa bunu ücretten düşüyorlarmış

Atasehir memorial embriyo dondurma fiyatı bilen varmı acaba? 6 tane embriyomuz var dondurduk ama henüz fiyat söylemediler. İlk başta 260 euro denmişti ama acaba 6 adet içinde gecerli mi anlamadım.

Back
X