Ataşehir Memorial Doktor Tavsiyesi (Normal Doğum)

LufLee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
286
0
26
İstanbul
Merhabalar,
Hamileliğimin 30. haftası bitmek üzere ve ben mevcutta Şifa hastanesine gidiyordum.
2013 için şirketimizin özel sağlık poliçesi açıklandı ve normalde 2.500 TL olan doğum teminatının Memorial hastanesinin kullanılması durumunda Limitsiz olacağı belirlenmiş. Biz Şifa'da extradan 4.000 TL'nin üzerinde bir rakam ödeyecektik nerdeyse ve şimdi böyle bir fırsat çıktı karşımıza. Açıkçası kafam karıştı ve Allah'a şükür ne hamileliğimde ne de bebeğimde herhangi bir sıkıntıya rastlanmadığı için ve özel takip gerektiren bir durumum olmadığı için Memorial'ı da değerlendiriyorum.
Bu kurumu hiç kullanmamış biri olarak Ataşehir hastanesinde normal doğumu destekleyen, herşeyden önce pozitif yaklaşımı olan, beni doğum süresince yalnız bırakmayacağına inanacağım bir doktor arıyorum.

Tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Sevgiler

Son düzenleme:
ben gidiyorum 21. haftamdayım. Arda Lembet'e gidiyorum ben çok memnunum kendi kliniği var her gün hastanede olmuyor ama klinikten ulaşabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…