Canım ben hamileliğim boyunca Medipol'e gittim Seval hanım tahlillleri verirdi gider hepsini devlet hastanesinde yaptırır sonuçlarını Seval hanıma götürürdüm. Asla gereksiz tahlil istemedi İstediği bütün tahlilleri devletteki doktorum da onaylıyordu.
Ve devlet doktorum Seval hanımı Seval hanım ise devletteki doktorumu bilir hatta birbirilerine fikirlerini bile benim aracılığım ile söylerlerdi. Bir durum olduğunda Seval hanım bak devletteki doktoruna da sor derdi, aynı şekilde devletteki doktorum da başından beri medipol de doğum yap oranın bebek yoğun bakım ünitesi çok iyidir bebeğin bu hastanede rezil olur diyordu (34. haftada doğum yaptım Erken doğum riskim 5. ayımdan belliydi)
Seval hanım çok anlayışlı biridir. Gereksiz tahlil asla istemedi ve asla neden bunları devlette yaptırdın demedi.
Ayrıca riskli bir gebeliğim vardı her iki doktorum da takiplerimi o kadar temiz titiz ve düzenli yaptılar ki, sürekli kontrol altındaydım.
Bir gün muayeneye gittiğim de Seval hanım acil yatman lazım doğum her an olabilir dedi acaba dedik para için mi istedi bunu bizden devlet doktorumuza tahlil sonuclarını söyledik ve o doktor da acil yatman lazım Seval hanım doğru söylüyor dedi. İyi ki de yatmışım 3 gün sonra doğumum başladı. cumartesi gecesi sabaha karşı Seval hanım izinli olmasına rağmen yatağından fırladı geldi beni ve bebeğimi sağlıcakla kurtardı.