Atasun Optik güneş gözlükleri

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Uzun zamandır atasun optik reklamlarından ötürü dikkatimi çekiyordu.Fiyatları çok çok uygun.Ben hem gözümü gerçekten çok iyi koruyacak, iyi kalitede hem de tarzını beğeneceğim güzel bir güneş gözlüğü almak istiyorum.Atasun optikten güvenle güneş gözlüğü alınır mı sizce yoksa bu fiyata biraz şüpheyle mi yaklaşılmalı?Çok para vermeyi de istemiyorum ,biraz hesaplılardan seçmek gerek tabii ama kalitesi iyi değilse ucuz da pahalıya patlamış oluyor sonuçta elimizde.

Sizce atasun optikte iyi kalitede güneş gözlükleri var mıdır,gözlüklerine bakma fırsatı bulmuş olanlar var mı?rayban,osse vs markalar gözü ne kadar koruyorsa atasundakiler de o kadar iyi midir acaba?:26:

Son düzenleme:
Bu hafta sonu gitme fırsatım oldu. Uygun fiyatlı olanları için 2-3 raf ayırmışlar, yani reklamlarda gösterilen ürünler için. Diğer markalar ile ilgili fiyat yazmıyordu, sorma gereği de duymadım. Piyasadan belki çok az düşük fiyatta olacağını düşünmüyorum saydığın markaların. Çünkü hepsinin bir pazar değeri var ve bu değerin çok çok altında satış yapmaları mümkün değil diye düşünüyorum. Sadece kendi ürettikleri yada ithal ettikleri ürünlerin fiyatları daha uygun gibi geldi bana...

merhaba!
evet atasun gerçekten çok cazip fiyatlar veriyor. camlarını yanlış hatırlamıyorsam almanya üretimi diye bahsediyorlardı ama be pek emin olamadım sonuçta göz dedim ve marka bir zam seçmiştim. hani aslında bazen o kadar para veriyoruz cama acaba gerçekten o marka cam mı kullanıyorlar diye de çılgın sorular aklıma gelmiyor değil :)
ama genelde atasun'u ben sezon dışı güneş gözlüğü almakta kullanıyorum zaten gözden ameliat oldum gözlüğe ve lense veda ettim! :)
sezon dışında mesela geçen sene yves st lauren marka rayban wayfarer tipi 250TL'ye almıştım.
ama yeni sezonsa ya da çok trend bi modelse ben bi de internetten karşılaştırıyorum. farkediyo cidden.
Mesela şimdi rayban 3025 model 55 ebatlı pembe am sarı çerçeve istiyorum, atasunda fln 300 üzerinde ama internette 250TL'ye var orjinalliğinden de emin olduğum sitelerde.
mesela baksanıza... RAYBAN RB3025 001/3E 55 Gne Gzl - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.

veggie istediğin model çok şık ve orijinal.atasunda bu sitedekinden daha mı pahalı?Peki bu site ne kadar güvenilirdir sence veya bu tarz baktığın siteler varsa orijinal sattıklarından nasıl emin oluyorsun?

kızlar istanbulda ikamet ediyorsanız sirkecideki gözlükçülere de bi bakın derim. ben roberto cavalli'nin yanlış hatırlamıyorsam 900 küsürlük gözlüğünü 350 tl ye almıştım

veggie istediğin model çok şık ve orijinal.atasunda bu sitedekinden daha mı pahalı?Peki bu site ne kadar güvenilirdir sence veya bu tarz baktığın siteler varsa orijinal sattıklarından nasıl emin oluyorsun?

merhaba fataldanger! evet evet hatta atasuna değil sadece istinye parkta da opmar optik vardı sanırım orda da denedim birinde 370TL etiket vardı yanlış hatırlmıyorsam... atasunda da 300 üzeriydi. novabazar'a güveniyorum çünkü daha önce çok alışveriş yaptım. ürünler sıfır ve orjinal kuutsunda geliyo. garanti belgeleriyle birlikte. saat aldım mesela casio ersa garantisiyle gnderidler, ersa casionun tr distributoru. parfüm aldım kapalı kutuda ve ithalatçı etiketiyle geldi. bunların dışında tava, duvar stickerı fln da aldım :) ama hani özellikle saat ve parfümde garanti güveni lazım. güvenebilirsiniz diyebilirim :)

evet dışarda denemek lazım ben de deneye deneye öğrendim 55 yazıyosa mesela modelde daha küçük olan cam ebadı rayban'lerde :) 58 bi büyük olan :) şimdiden güle güle kullan alırsan :) sonra yorumlarını paylaşırsan biz de detaylı öğrenelim!

tamam canım alırsam mutlaka buraya yazarım.Bu arada burada arkadaş lacoste marka güneş gözlükleri paylaşmış,modellerini inanılmaz beğendim ama sırf güzelim ülkemizin özentileştirdiği bir marka olduğu için taktığımda marka hastası gibi görünürsem diye almak istemiyorum..sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…