- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi gulay_gulay
Nasıl farklı bakıyorsun? Biraz açıklar mısın?
Yani öncelikle kürt kökenli oldugum için kendi halkımı ne amaçla hangi dogrultuda bunları yaptklarnı anlayabiliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl farklı bakıyorsun? Biraz açıklar mısın?
Neyi farkliymis. Ben soyleyeyim sana neyine farkli baktığına. Ataturke yapılana farklı bakiyorsun. Vatan haini pislik teroristler tabiki bu memlekette yaşamayi haketmiyor. Berkine oh iyi ki ölmüş dedikteb sonra bu hümanistligin gozlerimi yasartti.Hala da öyle.niye çark edeyim.
Ben olaya farklı baktgmı izah ettm
Neyi farkliymis. Ben soyleyeyim sana neyine farkli baktığına. Ataturke yapılana farklı bakiyorsun. Vatan haini pislik teroristler tabiki bu memlekette yaşamayi haketmiyor. Berkine oh iyi ki ölmüş dedikteb sonra bu hümanistligin gozlerimi yasartti.
Yani öncelikle kürt kökenli oldugum için kendi halkımı ne amaçla hangi dogrultuda bunları yaptklarnı anlayabiliyorum.
Bende Kürdüm. Ama Pkk benim temsilcim olamaz. PKK kürt söylemleri arkasında başka çıkarlarına ve çıkar gruplarına hizmet ediyor Bunları anlatacak olursam kalın bir kitap olur anlatıklarım.
Iyide zaten ben burdaki yorumlarda bende aynı şeyi söyler dururum.pkk selahattn apo hdp bdp bunlar kürtleri kullanan bhr numaralı vatan hainleri.ben sana anlatsam agzn açk kalır.
Başka ülkede aynı pisliği yapsalar bakalım ne olacak. İyice yüz buldular. Evet beğenmeyen defolup gidebilir. Gerçi gittikleri yerde elektrik faturası ödemek bile ağır gelebilir onlara.