xsxulem Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 687 23 96 53 İzmir 16 Kasım 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxulem #1 >>>Cok guzel. Sadece takvimden herhangi bir gune tiklamaniz yeterli... >>>Muthis bir emek ve calisma >>> >> >>>Link Silinmiştir.
>>>Cok guzel. Sadece takvimden herhangi bir gune tiklamaniz yeterli... >>>Muthis bir emek ve calisma >>> >> >>>Link Silinmiştir.
iremmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2006 248 0 96 İzmir 16 Kasım 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxulem #2 Gerçekten çok güzel tüm tarihi resimlerle birarada vermişler sanki
BinbirRenk Guru Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 3.972 943 363 22 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi xsxulem #3 Ben de sık kullanılanlara eklemiştim. Hem bilgisayarımda bu takvimi kullanıyorum hem de gün gün neler olduğunu tıkladığımda bulabiliyorum. Her yıl yenileniyor. Çok güzel bir çalışma. Emek verenlerin yüreğine sağlık.turkbayragi
Ben de sık kullanılanlara eklemiştim. Hem bilgisayarımda bu takvimi kullanıyorum hem de gün gün neler olduğunu tıkladığımda bulabiliyorum. Her yıl yenileniyor. Çok güzel bir çalışma. Emek verenlerin yüreğine sağlık.turkbayragi