Atatürk’e hakaret eden imama soruşturma

Bak yine kafam karıştı benim...aziz nesin neden böyle bir açıklama yapmış...biz onun yalancısı olduk şimdi...ortalığı mı karıştırmak istemiş,burda hepiniz öyle bişey olamaz demişsiniz...iyi anardım ben kendisini toprağı bol olsun...üzüldüm bak şimdi ışıklar içinde uyusun da o_O

iyi olmuş
10 kasım da kurtulmadık Atamızı kaybettik maalesef.
elhamdülillah hem müslümanım ve hem Atamı seviyorum kim ne derse desin.
Aziz Nesin zaten Türk halkının yüzde 60'ı aptaldır diyen bir adam onun sözüyle mi yaşayacağım?

Bak yine kafam karıştı benim...aziz nesin neden böyle bir açıklama yapmış...biz onun yalancısı olduk şimdi...ortalığı mı karıştırmak istemiş,burda hepiniz öyle bişey olamaz demişsiniz...iyi anardım ben kendisini toprağı bol olsun...üzüldüm bak şimdi ışıklar içinde uyusun da o_O

Kim demiş bu açıklamayı Aziz Nesin yapmış olamaz diye?

ah apranxx iyisin hoşsun da ironi yapar halin hiç çekilmiyor be canım.
Aziz Nesin Müslüman değildi, Müslümanlardan da pek hoşlanmazdı azizim, Müslümanlar da ondan hoşlanmazdı zaten.
artık ışıklar içinde mi uyur bilmiyorum da "alevler içinde ölmesi" için bir zamanlar bayağı çaba harcandığını hatırlar gibiyim.

Kim demiş bu açıklamayı Aziz Nesin yapmış olamaz diye?
Aziz bey demiş ki; müslümanım diyen atayı sevmez,seviyorum diyorsa yalancıdır...
Burda yazan üyeler de olur mu öyle şey müslümanlar da sever diyo...
Ama aynı üyeler aziz nesini de seviyo,atayı da...e bide müslümanız diyolar...
Garip çelişki...

ah apranxx iyisin hoşsun da ironi yapar halin hiç çekilmiyor be canım.
Aziz Nesin Müslüman değildi, Müslümanlardan da pek hoşlanmazdı azizim, Müslümanlar da ondan hoşlanmazdı zaten.
artık ışıklar içinde mi uyur bilmiyorum da "alevler içinde ölmesi" için bir zamanlar bayağı çaba harcandığını hatırlar gibiyim.
Sen alıntı yapma benden böyle hassas konularda...ciddiyetim kalmıyo bi yumuşuyorum falan :)
Valla ama dön bak çelişkili düşünceler...

images
müslümanın lehine olmayan nedir
namaz mı kılamıyoruz?
oruç mu tutamıyoruz?
zekat mı veremiyoruz?
yoksa hacca gitmek de mi yasak?
bu Aziz Nesin'i zaten hiç sevmem.
kendi milletine ahmak, aptal,cahil diyen bir adamı neden seveyim ki?

Sen alıntı yapma benden böyle hassas konularda...ciddiyetim kalmıyo bi yumuşuyorum falan :)
Valla ama dön bak çelişkili düşünceler...
vallaha ben insanlar insanları neden seviyor, anlamadığımdan Müslüman ve Kemalist ikilisine girme taraftarı değilim şahsen.
ay gene alıntı yaptım.
:KK53:

Back
X