bu süt oğlanı peki
Seni sevmedim sütoğlan babanı da sevmezdim zaten.
Yıkıl karşımdan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu süt oğlanı peki
Yıkıl karşımdan.
Yıkıl karşımdan.
kıyamam sanaÖtekileştim.![]()
Dinsizistan kurulursa Oraya yollayacağız sizi de.Ötekileştim.![]()
Kıyamam kıyamam derken kıyma yapacaklar maiyi.kıyamam sana![]()
Bak yine kafam karıştı benim...aziz nesin neden böyle bir açıklama yapmış...biz onun yalancısı olduk şimdi...ortalığı mı karıştırmak istemiş,burda hepiniz öyle bişey olamaz demişsiniz...iyi anardım ben kendisini toprağı bol olsun...üzüldüm bak şimdi ışıklar içinde uyusun da![]()
Kıyamam kıyamam derken kıyma yapacaklar maiyi.![]()
ah apranxx iyisin hoşsun da ironi yapar halin hiç çekilmiyor be canım.Bak yine kafam karıştı benim...aziz nesin neden böyle bir açıklama yapmış...biz onun yalancısı olduk şimdi...ortalığı mı karıştırmak istemiş,burda hepiniz öyle bişey olamaz demişsiniz...iyi anardım ben kendisini toprağı bol olsun...üzüldüm bak şimdi ışıklar içinde uyusun da![]()
Aziz bey demiş ki; müslümanım diyen atayı sevmez,seviyorum diyorsa yalancıdır...Kim demiş bu açıklamayı Aziz Nesin yapmış olamaz diye?
Sen alıntı yapma benden böyle hassas konularda...ciddiyetim kalmıyo bi yumuşuyorum falan :)ah apranxx iyisin hoşsun da ironi yapar halin hiç çekilmiyor be canım.
Aziz Nesin Müslüman değildi, Müslümanlardan da pek hoşlanmazdı azizim, Müslümanlar da ondan hoşlanmazdı zaten.
artık ışıklar içinde mi uyur bilmiyorum da "alevler içinde ölmesi" için bir zamanlar bayağı çaba harcandığını hatırlar gibiyim.
müslümanın lehine olmayan nedir
vallaha ben insanlar insanları neden seviyor, anlamadığımdan Müslüman ve Kemalist ikilisine girme taraftarı değilim şahsen.Sen alıntı yapma benden böyle hassas konularda...ciddiyetim kalmıyo bi yumuşuyorum falan :)
Valla ama dön bak çelişkili düşünceler...