• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk'ü hedef aldı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Atatürk'ü hedef aldı!
"Hamileler sokağa çıkmasın" sözleriyle büyük tepki toplayan Ömer Tuğrul İnançer, bu kez Atatürk'ü ve Harf Devrimi'ni hedef aldı. İnançer, inkilapların "köpekleştirme" olduğunu savundu.
06 Aralık 2014 Cumartesi 18:23
ataturku_hedef_aldi_h43187.jpg

TRT 1’de yayınlanan bir programda kullandığı bu ifadeler nedeniyle tepki çeken Ömer Tuğrul İnançer, başka bir skandala daha imza attı. İnançer, Meclis İnsan Kaynakları Başkanlığı'nın davetiyle Meclis personeline verdiği konferansta Atatürk'e ve inkilaplara hakaretler yağrdırdı.
Konferansın konusu "Hazreti Mevlana’yı Anlamak"tı. Ancak İnançer, Mevlana felsefesini anlatmak yerine Mustafa Kemal Atatürk'ün 1 Kasım 1928'de yaptığı "Harf Devrimi"ne saldırdı. Devrimler için "Köpekleştirme" dedi.
"İnkilaplar... İnkilap ne demek biliyor musunuz "Köpekleştirme" demektir. Ancak "İnkılap" dersek o zaman kalp etme olur. Bu memlekette inkilap yapılmıştır"
"Dünyanın en büyük kütüphane cinayeti 1928’de Türkiye’de işlenmiştir. Bir gecede bütün Türkiye’nin kitapları okunmaz hale gelmiştir"
İnançer, anayasanın değiştirilemez maddelerini de hedef aldı.

ulusalkanal.com.tr

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/ataturku-hedef-aldi-h43187.html

Atatürk hakkında çok hummalı araştırmalar var, nette birçok konuya denk geliyorum bunla ilgili, zaten sevmeyen kesimin kinini daha da körüklemek, sevenlerinde gözünde itibarsızlaştırmak için derin araştırmalar içindeler, doğum yılı, dini, babasının kim olduğu, hatta daha da başka şeyler bulup çıkarma çabasındalar ama onu yazmayayım.

Böyle sözler söyleyenlere sadece gülüyorum, Türkçe'nin ülkemizde ilk kullanılmaya başlandığı tarihe baksınlar, yavaş işleyen süreç harf inkılabıyla hızlandırılmıştır sadece.

Bu şahıs ve bu açıklamayı yaptığı program kesinlikle Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar kapsamında ceza almalı ama zannetmiyorum ne yazık ki:KK43:

Hep ayıplanıyoruz tarihimize sahip çıkmadığımız söyleniyor ya, şimdi ben diyorum bu zatlara tarihinden bu kadar utananını görmedim, yalnız nedense o utanma bir dönemi kapsıyor sadece.

Sanki halk o zaman sadece Osmanlıca mı konuşuyormuş. çok cahilce gerçekten. Heee Atatürk türkçeyi birden tepeden indirdi ve halk birden konuşmaya başladı.

Back
X