Atel çıktıktan sonra şişen burun

lapetiteprincessee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
21
18
38
26
Merhaba arkadaşlar ben 20 nisanda ameliyat oldum 8 gün sonra da atel ve tamponlar vs. çıkartıldı atel çıktıktan sonraki burnumun görüntüsü çok iyiydi ve sabırla şişlerin inmesi vs. beklenebilirdi ancak atel çıktıktan sonraki günlerde inanılmaz şişti:( bu şişler kısa sürede iner mi yoksa bunlar için de 6 ay 1 sene beklemek gerekir mi

Merhaba arkadaşlar ben 20 nisanda ameliyat oldum 8 gün sonra da atel ve tamponlar vs. çıkartıldı atel çıktıktan sonraki burnumun görüntüsü çok iyiydi ve sabırla şişlerin inmesi vs. beklenebilirdi ancak atel çıktıktan sonraki günlerde inanılmaz şişti:KK43: bu şişler kısa sürede iner mi yoksa bunlar için de 6 ay 1 sene beklemek gerekir mi
Benim de atel varken burnum çok düzgün şekilli görünüyordu sanki hiç ödem yokmuş gibi. Yüzümde ödem vardı ama burnumda yokmuş gibi görünürdü. 1 hafta sonra atel çıkınca burnumda da ödem oluşmaya başladı. Benim sıkıntılı bir burnum vardı kemik olarak. Üstelik kalın deriliydim. O yüzden ödemlerin geçmesini uzun zaman bekledim. 6.ayda bile burnumda hala ödem vardı ama öyle davul gibi şiş görünmüyordu. 1.5 sene geçti şimdi ödem falan kalmadı.

Back
X