Atel çıktıktan sonra şişen burun

lapetiteprincessee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
21
18
38
26
Merhaba arkadaşlar ben 20 nisanda ameliyat oldum 8 gün sonra da atel ve tamponlar vs. çıkartıldı atel çıktıktan sonraki burnumun görüntüsü çok iyiydi ve sabırla şişlerin inmesi vs. beklenebilirdi ancak atel çıktıktan sonraki günlerde inanılmaz şişti bu şişler kısa sürede iner mi yoksa bunlar için de 6 ay 1 sene beklemek gerekir mi

Benim de atel varken burnum çok düzgün şekilli görünüyordu sanki hiç ödem yokmuş gibi. Yüzümde ödem vardı ama burnumda yokmuş gibi görünürdü. 1 hafta sonra atel çıkınca burnumda da ödem oluşmaya başladı. Benim sıkıntılı bir burnum vardı kemik olarak. Üstelik kalın deriliydim. O yüzden ödemlerin geçmesini uzun zaman bekledim. 6.ayda bile burnumda hala ödem vardı ama öyle davul gibi şiş görünmüyordu. 1.5 sene geçti şimdi ödem falan kalmadı.

Çok normal sabredin burnunuzun yaşadığı süreç acılı ağrılı bir sürü işlem var içinde benimde şişti 8. Gün çıktığında zamanla oturacak bol su ve hareket edin çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…