Gebeliğe Hazırlık Ateş basması kasık ağrısı akıntı yumurtlama belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elify45

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
332
137
23
Hanımlar bu akşam aniden kokusuz akıntım arttı, ara ara ateş basıyor ve adet olacakmışım gibi bir his geliyor. Adetten sonraki 5.günüm. Bugün yumurtluyor olabilir miyim gece gece test yapmak istemedim çay içtim az önce yanlış çıkabilir.

Bazen yumurtlama öncesi ve sonrası hormon dalgalanmaları olabiliyor, benim de on birinci günü hormon dalgalanmaları oldu ama ovulasyon testi yapmamıştım. Sonrasinda düzenli ovulasyon testi yaptım dört gün sonra pik oldu. erken yumurtlama da olabilir olmayada bilir ben de merak ediyorum belki benim iki kere ovulasyon oldu bu ay. Bugünden sonra testlerini düzenli yapabilirsin anlamak için.

Teşekkür ediyorum evet test yapmaya başladım sanırım yumurtlamam yaklaşmış o yüzden oldu

Yapay zeka bana, ovulasyon testi yerine vücut ısını ölçerek de yumurtlama takibi yapabilirsin demişti. Yani bu vücut ısısı artışınızın sebebi yumurtlamayla alakalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…