Ates basması ve gogus hassasiyeti azaldi . Kalbi durmus olabilir mi ?

sreatkop

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
14
23
3
27
6 haftalik hamileyim bu zamana kadar gogus sisligi hassasiyetim vardi ve surekli ates basiyordu . Bide beyaz akintim olurdu . Dun birden kesildi gogus sisligimde inmis eskisi gibi kalbi durmus olabilir mi ? Kanama vs hic olmadi

Benim belirtilerim azaldığında kalbi durmuştu kanamam olmadı. ama belli olmuyor tabi bazen belirtiler azalıp tekrar artabiliyor kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla ilerler.

Benim belirtilerim azaldığında kalbi durmuştu kanamam olmadı. ama belli olmuyor tabi bazen belirtiler azalıp tekrar artabiliyor kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla ilerler.
Sicak baslamalarimda kalmadi ... Doktora gitsem kalbini dinlemek icin daha erken sanirim cunku daha cok kucuktu

Hamileliğimin başında 2 hafta deli gibi midem bulandı bir sabah aniden bıçak gibi kesildi. 39+3'te sağlıklı bir doğum yaptım.
Belirtiler bazen kendiliğinden biter, kötüye yormamaya çalışın

Hamileliğimin başında 2 hafta deli gibi midem bulandı bir sabah aniden bıçak gibi kesildi. 39+3'te sağlıklı bir doğum yaptım.
Belirtiler bazen kendiliğinden biter, kötüye yormamaya çalışın
Peki o beyaz hafif sekerimsi kokulu akinti sadece gebelik basinda mi oluyor yoksa hep gebelik bpyunca devam ediyormuydu

Peki o beyaz hafif sekerimsi kokulu akinti sadece gebelik basinda mi oluyor yoksa hep gebelik bpyunca devam ediyormuydu
Ben doğum yapalı 3 yıl oldu o kadar net hatırlayamıyorum. Kafanıza takmayın bence, isterseniz bir doktora gidip kontrol ettirin içiniz rahat etsin

Back
X