- 30 Ağustos 2014
- 47
- 9
- 13
- 36
- Konu Sahibi Mavi okyanus
-
Zaten azıcık sevseydi düğün günü terk etmezdi ne yaşanırsa yaşansın bunu yapmazdı ama ben çok üzülüyorum hatta ölümü düşünecek kadar...
Aslında ayrılıklarda olay şöyle gelişiyor, Kadın ilk andan itibaren üzülüp kendini kahrediyor zamanla acısını içinden atıyor. Erkek vurdum duymaz davranıp bir süre sonra "ya ben ne yaptım" deyip sonradan kendini kahretmeye başlayıp, kuyruğunu kıstırıp dönüyor. Seninki belki dönmez oturup onu bekle demiyorum, sadece erkeğin ilk hareketi bu takma boşuna diye söylüyorum. Şehire gelince git ve yeni bir başlangıç yap, çok mutlu ol, insanlara olayını anlatma ki daha kolay başlangıç yapabilesin. Beceremezsende tayinini istersin ilk fırsatta.Arkadaşlar daha önceden bilenler vardır düğün günümde sevdiğim erkek tarafından terk edilmiştim. Bu olayın üzerinden neredeyse iki buçuk ay geçti. Şimdi de sizden şuanki yaşadığım psikolojiyi atlatmama yardımcı olmanızı rica ediyorum.nişan nikah olup eş durmundan giymiştim oradan tayinle gelemedim boşanma tayini kalktığı için. Artık oraya gitme vakti geldi. Orada o şehirde kurup da yıkılan evim onunla gezdiğim yediğim yerler var. Bunları düşününce bir el kalbimi sıkıyoronu orada görürsem canım acır diyorum. Bu arada bu kötülüğü yapan adam face de açık seçik kızların fotoğraflarını takip ediyor. Yani ben onun hiçbir zaman umrunda olmamışım. Zaten azıcık sevseydi düğün günü terk etmezdi ne yaşanırsa yaşansın bunu yapmazdı ama ben çok üzülüyorum hatta ölümü düşünecek kadar...
bunlar olmasaydı da o seni terkederdi emin olRabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim ama bir de bu terk edilmenin suçunu kendimde bulmasam hep kendimi suçluyorum bu kadar acı yaşatmasına rağmen arada yanlışlarına kızıyordum bir de kıskançlığım vardı acaba bunlar da olmasaydı terk etmez miydi gibi saçma düşüncelere kapılıyorum
Gerçekten saçma bi düşünce bi erkek terk edecekse zaten eder. Bunlar olayı sadece sebeplere bağlamak adam problemli sende sıkıntı yok hatırlıyorum önceki konunu ayrıca bu saatten sonra Allah bırakmaz ona sen hiiiic kafanı yorma. tipe bak ya fondoten olmadan güzel değilmiş kendileri Afrodit sankiRabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim ama bir de bu terk edilmenin suçunu kendimde bulmasam hep kendimi suçluyorum bu kadar acı yaşatmasına rağmen arada yanlışlarına kızıyordum bir de kıskançlığım vardı acaba bunlar da olmasaydı terk etmez miydi gibi saçma düşüncelere kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?