Ateş düştüğü yeri yakar:(((

Mavi okyanus

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
47
9
13
36
Arkadaşlar daha önceden bilenler vardır düğün günümde sevdiğim erkek tarafından terk edilmiştim. Bu olayın üzerinden neredeyse iki buçuk ay geçti. Şimdi de sizden şuanki yaşadığım psikolojiyi atlatmama yardımcı olmanızı rica ediyorum.nişan nikah olup eş durmundan giymiştim oradan tayinle gelemedim boşanma tayini kalktığı için. Artık oraya gitme vakti geldi. Orada o şehirde kurup da yıkılan evim onunla gezdiğim yediğim yerler var. Bunları düşününce bir el kalbimi sıkıyor:( onu orada görürsem canım acır diyorum. Bu arada bu kötülüğü yapan adam face de açık seçik kızların fotoğraflarını takip ediyor. Yani ben onun hiçbir zaman umrunda olmamışım. Zaten azıcık sevseydi düğün günü terk etmezdi ne yaşanırsa yaşansın bunu yapmazdı ama ben çok üzülüyorum hatta ölümü düşünecek kadar...

Git kendine guzel bir ev ac salin gez o seni gorsun pisman olsun. Hic cekinecek bir sey yok

Varsa tayin durumu al tayini kamu islerini bilmem, psikiyatr raporuyla vs ozel durumun icin halledilebiliyo mu? Arastir yollari. Ama zorunluysan korkma, o senden korksun

çoooooookk saçma düşünüyorsun
hiç kimse uğruna ölünecek kadar değerli değildir
hayat herkesden daha değerlidir
bence haline şükretmelisin
ya evlenip(aynı evi paylaşmak anlamında) mutsuz olsaydın, çocuğun olsaydı ve sağlıksız bir ortamda yetişseydi?
haline şükretmelisin
her acı geçiyor
hayatta ölümden başka herşeye çare var
dünyadaki tek erkek o değil.daha karşına kimbilir kimler çıkacak ve inan çok mutlu olacaksın
dünyadaki ne ilk ne de tek atrılan sensin
benim kuzenim düğün arifesinde ayrılde ve şuan inan çoook mutlu bir ilişkisi var.üstelik ayrılmayı kuzenim değil karşı taraf istedi.en yakın arkadaşım yine nişanlısından ayrıldı.ama şimdi eşi ile çok mutlu.
her iki yakınımda çok acı çektiler ama zamanla bütün acılar geçiyor
sağlıklısın,işin var daha ne istiyorsun?mutlu olmak için başkasına ihtiyacın yok.emin ol karşına çooook daha iyisi çıkacak.
evlendiğin kişi kişiliksizmiş,erkek ve adam değilmiş.ne üzülüyorsun böylesi için?

Zaten azıcık sevseydi düğün günü terk etmezdi ne yaşanırsa yaşansın bunu yapmazdı ama ben çok üzülüyorum hatta ölümü düşünecek kadar...

Canınız sizi sevseydi düğün günü terk etmeyeceğini bildiğiniz kadar umrunda olmadığınız ve umrunuzda olmaması gereken biri için feda edilecek kadar değersiz mi?

Yine üzülün, ağlayın ama ödeyeceğiniz bedel yaşadığınız sıkıntının ölçüsünü aşmasın...

Haklısınız hem de çok kendimi güçsüz zayıf hissetmem onun ve ailesinin beni aşağılamasındandır. Her aynaya baktığımda yüzüne fondatönü sürmeyince yüzünü gördüm çok güzel değilsin gibi sözler aklıma geliyor kendimi ezik hissediyorum:(

Atlatmaya aşmaya çalışıyorum ama sakinli bir yerde tıkanıyorum:( hafızama kazıdı o mutlu günümde terk edişini. Yaşadığım her anıma yakınlaşmama bile pişmanlık yaşıyorum. Güvendim yarıyolda bıraktı.

Güzel kardeşim verilmiş sadakan varmış, sen gencecik, işi gücü olan tertemiz bir hatunsun, ne diye kendini serseri üç kuruş etmeyecek bir adam uğruna heba edesin? Allah korumuş seni.
Ya evlenseydin, ya inatla sabretmeye devam etseydin, ya seni bebenle ortada koyup gitseydi. Gerçekten verilmiş sadakan varmış.
Bir şerefsiz için canım yıllarını heba etme, dua et. Ve gerçekten şükret, samimiyetle söylüyorum. Çünkü böyle bir herifle ömür geçmezdi ve daha kötüsünüde sana yaşatabilirdi.
Kendini oku üfle bol bol, hobiler edin, yeni kişilerle tanış. Kalpleri evirip çeviren Allah'tır. Sen dua et, Allah'a havale et. Zor ama imkansız değil.
Rabbim kolaylıklar versin

sizi aşağılayana biri için değer mi?
bir kere daha düşünün
fondöten yeni bir yüz mü yaratıyormuş?o ne biçim seviyesizlik,terbiyesizlik,hadsizlik?
beğenmiyorsan güle güle.bu ne ya.çok sinirlendim gerçekten
ama en çok da size sinirlendim. o kim ki sizi aşağılama hakkını kendinde buluyor.kusura bakmayın ama o ilişkide(ki ilişki denir mi bilmiyorum) mutlu olan/olduğunu sanan sadece sizmişsiniz.
böylesini salla gitsin ya.gençsin,güzelsin,işin var,sağlıklısın.sen değil o üzülsün senin gibi birini kaybettiği için.
3 paralık adama 5 paralık değer vermişsiniz o da kendini bişey zannetmiş

Rabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim ama bir de bu terk edilmenin suçunu kendimde bulmasam hep kendimi suçluyorum bu kadar acı yaşatmasına rağmen arada yanlışlarına kızıyordum bir de kıskançlığım vardı acaba bunlar da olmasaydı terk etmez miydi gibi saçma düşüncelere kapılıyorum

Arkadaşlar daha önceden bilenler vardır düğün günümde sevdiğim erkek tarafından terk edilmiştim. Bu olayın üzerinden neredeyse iki buçuk ay geçti. Şimdi de sizden şuanki yaşadığım psikolojiyi atlatmama yardımcı olmanızı rica ediyorum.nişan nikah olup eş durmundan giymiştim oradan tayinle gelemedim boşanma tayini kalktığı için. Artık oraya gitme vakti geldi. Orada o şehirde kurup da yıkılan evim onunla gezdiğim yediğim yerler var. Bunları düşününce bir el kalbimi sıkıyor:KK43: onu orada görürsem canım acır diyorum. Bu arada bu kötülüğü yapan adam face de açık seçik kızların fotoğraflarını takip ediyor. Yani ben onun hiçbir zaman umrunda olmamışım. Zaten azıcık sevseydi düğün günü terk etmezdi ne yaşanırsa yaşansın bunu yapmazdı ama ben çok üzülüyorum hatta ölümü düşünecek kadar...
Aslında ayrılıklarda olay şöyle gelişiyor, Kadın ilk andan itibaren üzülüp kendini kahrediyor zamanla acısını içinden atıyor. Erkek vurdum duymaz davranıp bir süre sonra "ya ben ne yaptım" deyip sonradan kendini kahretmeye başlayıp, kuyruğunu kıstırıp dönüyor. Seninki belki dönmez oturup onu bekle demiyorum, sadece erkeğin ilk hareketi bu takma boşuna diye söylüyorum. Şehire gelince git ve yeni bir başlangıç yap, çok mutlu ol, insanlara olayını anlatma ki daha kolay başlangıç yapabilesin. Beceremezsende tayinini istersin ilk fırsatta.

Sizi bu kadar uzen bir erkek icin degermi bu kadar uzulmene bosver kendine guven ve oraya gitmen gerekiyorsa da git o pisman olsun

Rabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim ama bir de bu terk edilmenin suçunu kendimde bulmasam hep kendimi suçluyorum bu kadar acı yaşatmasına rağmen arada yanlışlarına kızıyordum bir de kıskançlığım vardı acaba bunlar da olmasaydı terk etmez miydi gibi saçma düşüncelere kapılıyorum
bunlar olmasaydı da o seni terkederdi emin ol

Sen ne yapmış olursan ol bu kadar büyük rezilligi haketmedin kendini suçlama . Bu forumda okuduğum en aşağılık terkedilis seninkiydi. O şehire yalnız mi gideceksin? Biri de seninle gelsin .pis rezil adam köpek çok büyük şerefsizlik ya

Gerçekten saçma bi düşünce bi erkek terk edecekse zaten eder. Bunlar olayı sadece sebeplere bağlamak adam problemli sende sıkıntı yok hatırlıyorum önceki konunu ayrıca bu saatten sonra Allah bırakmaz ona sen hiiiic kafanı yorma. tipe bak ya fondoten olmadan güzel değilmiş kendileri Afrodit sanki:KK34:

Sekerim dua etki ewlenmemissin her isde vardir hayir ya ewlendikten sonra suanki ogrendigin seyleri ogrenseydin ozamn daha cok kahrolursun emin ol suan 1-0 aen ondesin zaten sen degil seni gorurae ne yapacagini dusunsun bnce utanilmasi gereken birisi varsa oda dugun gunu aeni terkeden ooo

Senin yerinde olsam gider orda kendime sifirdan bir ev acardim , Sanki unrumda degilmis gibi salinirdim...

O takmiyorsa sen neden yasini tutuyosunki , kimse icin ölmeye degmez!
Birak ne hali varsa gorsun iyikide olmamis , onunda aci cekecegi gun gelecek elbet.
Ama sen kendini bosuna harap ediyosun. Karsilasirsan bile oyle bir cikki karsisina , kendisi pisman olsun.

Haklısınız ama bir genç kızın evlenmeden yaşayacağı en ağır darbe bu:( daha neler neler yaptı da ben göz yumdum kızlar en çok canımı acıtan şeylerden biride kınamdan bir gün önce telefonda bana sinirlendikten sonra ben güzel kızlara bakıyorym onlara bakmaktan haz alıyorum sen çok da güzel değilsin dedi bu lafa rağmen dönemedim rezil oluruz diye ama daha büyük rezil olduk:(((

Back
X