Çocuk Hastalıkları Ateş ölçer tavsiyeleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eflatunlu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
11
0
36
Ankara
5.5 aylık hamileyim arkadaşlar, ve artık yavaş yavaş oğlumun ihtiyaçlarını almaya başlayacağız inş. netten termometrelere bakındık ama hangisi iyidir karar veremedik. dijital almak istiyoruz alından ya da kulaktan ölçülebilir olandan.sizler hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun kaldınız mı?:49:

doğumunuza daha var..bence acele etmeyin..hergün yeni bişey çıkıyo..bende ayrı ayrı hem alından ölçen hem kulaktan ölçen hem dijital olan var..hangisi iyi derseniz bence hiçbiri iyi değil..alından olanı iki ayrı yerden ölcerek kontrol ediyosun doğru ölçmüşmü diye..kulaktan olanı dr.çok bebekken yanıltır sizi bununla ölçmeyin dedi..kız büyüdü kulağına sokturmuyo aleti :)ikisiylede ölçülen ateş tatmin etmiyo beni...alından olan doğrumu acaba deyip kulağının arkasından da ölçüp duruyoruz..kulaktan olanı kız izin vermiyo..en güzeli aslında tehlikeliydi kırılma riski vardı belki ama civalı olanıydı onuda sağlık bakanlığı yasaklamış satılmıyo hiç biyerde..bi zaman sonra elinizle zaten anlıyosunuz ateşi varmı yokmu yüksekmi değilmi :) dijital olanlarında ise kullanma klavuzunuda yanında taşıyın normal derecenin popodan ölcerse bilmem kaç koltuk altında bilmem kaç ağızdan bilmem kaç değişiyo..değerleri aklınızda tutmanız lazım :) karışık yani ateş ölçüm işi :)) sabredin değişik moldeller çıkar daha..ateşe gelene kadar alınacak çoook şey var :)

canım ben chicco nun alından ölçenini kullanıyorum birde doğrumu ölçer diye kontrol amaçlı normal koltuk altından ölçenlerden almıştım ama ona gerek kalmıyor. ilk zamanlar hem onla hem diğeriyle ölçtüm hep aynı anda ve birebir aynı çıktı. bebek uyurken bile rahatlıkla ölçüyorum şakağına değdirmeden bikaç saniye gezdirmen yeterli oluyor.

cıvalı olanları en az 3 dakka bekletmek gerekiyor ve bebek hastayken buna izin vermediğide oluyor fakat ister alından olsun ister kulaktan olsun ister diğerleri..fakat en doğru sonuç önemli benim için diyorsanız kesinlikle cıvalılar en net ve doğru sonucu veriyor,diğerlerinde kimi kulağa doğru sokulmuyor kimi alnında doğru tutulmuyor,kimide pil zayıflıyor ve yine net sonuç alınamayabiliyor yani evet en az 3 dakka tutulması şart ama akılda soru işareti kalmadan en doğru ve net sonucu yalnız cıvalıdan alabilirsiniz (bu benim fikrim :) )

Back
X