Doğuma Hazırlık ateş ölçer??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pyrzkoala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
12
14
3
Selam bayanlar,memnun kaldığınız temassiz atesolcerler varmi acaba,fikir verebilirmisiniz :)

Bende almak istiyorum burda takipte kalayım. Ben braun almayı düşünüyorum hatta almak üzereyim ama son bi kez yorumları dinlemek isterim

merhaba , temassız ateşölçerler kızılötesi ışın yaydığından çocuk doktorları önermiyor, kulaktan olanları tavsiye ediyorlar .
bilginize

307281333_tn50_0.jpg

Weewell Dijital Temassız Termometre

Yıllardır kullanıyorum çok memnunum.
2 çocuğum var bu arada :)

Bende Weewellinkini aldım. Henüz denemedim tabi. Ancak ailem de çok doktor var özellikle yenidoğanla da ilginenlerle görüştüm, zararlı olmadığını hatta temassız olanlarından hastahanede kullandıklarını söyledi.

Zararlı mı bilmiyorum ama gerçekten hastanelerde temazssız ateş ölçer kullanılıyor. Ayrıca gerçekten de uzmanlar kulaktan ateş ölçerleri öneriyorlar. Hastanelerde temazssız kullanılmasının nedeni başkasına değmesin hijyenik olsun diye. Bu arada en çok önerilen marka Braun.

Weewell kulaktan ölçer aldık. Aşı sonrası ateş kontrolü yaptım bi gün boyunca. O gün bozuldu :110:

Bebeğim havale geçirince ateş ölçer araştirmaya başladim. Kaç lira olursa ödeme yapabilirdim. Sonunda içime sinen bir alet buldum. Amerikan bir ürün olan exergen. Alnı tarayıp en doğru sonucu veriyor. Sizlerede tavsiye ederim. Piyasadaki hiç bir ürüne benzemiyor.

Back
X