Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende Weewellinkini aldım. Henüz denemedim tabi. Ancak ailem de çok doktor var özellikle yenidoğanla da ilginenlerle görüştüm, zararlı olmadığını hatta temassız olanlarından hastahanede kullandıklarını söyledi.
Zararlı mı bilmiyorum ama gerçekten hastanelerde temazssız ateş ölçer kullanılıyor. Ayrıca gerçekten de uzmanlar kulaktan ateş ölçerleri öneriyorlar. Hastanelerde temazssız kullanılmasının nedeni başkasına değmesin hijyenik olsun diye. Bu arada en çok önerilen marka Braun.
Bebeğim havale geçirince ateş ölçer araştirmaya başladim. Kaç lira olursa ödeme yapabilirdim. Sonunda içime sinen bir alet buldum. Amerikan bir ürün olan exergen. Alnı tarayıp en doğru sonucu veriyor. Sizlerede tavsiye ederim. Piyasadaki hiç bir ürüne benzemiyor.