- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi selcanevrenn20
-
Bence test daha güvenli ,ateş ölçmek yanıltıcı olabilir .Kızlar merhaba
Bu ay yumurtlama testleri değil ateş ile gebelik düşüniyorumm.
Son ateşlerim bu şekilde...
Sizce yumurtlama olmuş mudur ?
Bir de ateş ile hamile kalan arkadaşlar var mıdır ?
Konu hakkında yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2666804
Bu arada ***** işaret olanlar ilişki günleri
Tatlım test yaptım. Ama onu yaptığımda görev gibi sürekli birlikte oldum.Çok zor bu yöntem bende denemiştim onun yerine test yapmak daha mantıkı geliyor bana
Öyle mi dersin?Bence test daha güvenli ,ateş ölçmek yanıltıcı olabilir .
Mervecim hgeldin canım konuma yorumlarını belliyorum :)
Buyur
E bu da robot gibi takip üstelik kesin de değil. Test bence yani. Ben iki sene ne bulduysam denedim hiç biriyle olmadı tüp bebek olduTatlım test yaptım. Ama onu yaptığımda görev gibi sürekli birlikte oldum.
Çok yordu beni
Çok stress yaptım...
Sen testle mihamile kaldın
hava şartları ,deniz ,stres birçok şey etkileyebiliyo . Ama ilişki günlerin iyi denk gelme ihtimali var . Bu aralar bence çok ağır isler yapma belki tutmuştur .Öyle mi dersin?
Aslımda bu ay biraz kendimi dinlendirmek istedim.
Dinlenirkende ateşlere bakim dedim...
Ama genelde 16-17 günler yumurtlarım pek şaşmaz.
Adetim düzenlidir
Ben ilk bebeğimde baslamistim ölçmeye ilk denemede hamile kalmıştım.
Okey gülüm de yukarda tabloyu paylaşmış ona bakar mısın?Ben ilk bebeğimde baslamistim ölçmeye ilk denemede hamile kalmıştım.
Her sabah olcuyordum idrardan önce. tablolara bir bakın ona göre ilerleyin. Ama kizlar sabah genelde hep aynı saat olmalı.
Tatlım işe gittiğim için her sabah 6.30 alarm çalaraçalmaz dilimin aktına hemen koyuyorum. Bugünde 36.2 çıktı. Dün 35.9 du belki de olduBen ilk bebeğimde baslamistim ölçmeye ilk denemede hamile kalmıştım.
Her sabah olcuyordum idrardan önce. tablolara bir bakın ona göre ilerleyin. Ama kizlar sabah genelde hep aynı saat olmalı.
Umarım kuzum tutmuştur vu seferhava şartları ,deniz ,stres birçok şey etkileyebiliyo . Ama ilişki günlerin iyi denk gelme ihtimali var . Bu aralar bence çok ağır isler yapma belki tutmuştur .
Evet canımKuzular bu ateş ölçme yöntemi sadece sabah kalkar kalkmaz mı yapılıyor?
Tamam, teşekkür ederimEvet canım
Hatta kalkmadan ölçüyorsun yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?