Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

suzan6638

Zeynep im geliyor Alperen im abi oluyor
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
5.522
541
163
34
[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Çok sükür hepimiz artık bebeklerimize kavusmak için gün sayıyoruz,buyurun burada hep birlikte sayalım inşallah
RABBIM ın ıznı ıle dogum heberlerımızıde buradan verelim...
RABBIM dileyen herkeze versin şimdiden hos geldınız...:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Hayirli olsun canim topicimiz :16:

Burdan paylasiriz neler hissettigimizi gun be gun bebisimize yaklastikca :nazar:
iNSALLAH CANIMMM fakulteyı aradım bu arada kan pırtısı sonucumuz cıkmıs bebegım gelısyorkene sonucumu alıp da geleyımmm ınsl sorunyoktur ve saglıklıca dogururumm bebegımı ınsll oglene goruruzzz ınsllllllllllll
:39:

iNSALLAH CANIMMM fakulteyı aradım bu arada kan pırtısı sonucumuz cıkmıs bebegım gelısyorkene sonucumu alıp da geleyımmm ınsl sorunyoktur ve saglıklıca dogururumm bebegımı ınsll oglene goruruzzz ınsllllllllllll
:39:

aaa evet soracaktim unuttum
tam da bu ay pihtilasma testi yaptirmistin
umarim tertemiz cikar sonucun :34:

hosgeldin keepcim :3:

her donemden hamislerimiz olacak burda ne guzel :16:

bugun nasilsin ?
iyidir canım, doktordan geliyorum. Yüreğim ağzımda gittim doktora rapor almaya..kesin diyorum bir sürü laf edecek diğeri gibi. Benimle konuşmadı bile, yazdı raporumu iki dk.da gönderdi beni:21:sen nasılsın? içimden bi ses Almina bu hafta kıprayacak diyor:34:

iyidir canım, doktordan geliyorum. Yüreğim ağzımda gittim doktora rapor almaya..kesin diyorum bir sürü laf edecek diğeri gibi. Benimle konuşmadı bile, yazdı raporumu iki dk.da gönderdi beni:21:sen nasılsın? içimden bi ses Almina bu hafta kıprayacak diyor:34:

ohhh gozun aydin cok sevindim
stresle gitmissindir tahmin ediyorum verecek mi vermiycek mi diye
cok iyi olmus dinlenirsin bol bol:34:
ben hep diyorum ilk 3 ay yata yata buyuttum bebisi :1:daha dogrusu esim diyor bana o sekilde:1:

ben de ayni bugun biraz kotuyum ama ya hasta olucam ya da hamilelikte tamamen bilmiyorum, gecer elbet
ayyy birseyler oluyor ama tam olarak bebek hareketi mi bilmiyorum zaten her zaman anlasilmiyor bugun bekliyorum yine oslun diye dun gece oldu mesela cok harika birsey kipirti oluyor bebegin oldugu yerde
aslinda tam anlamiyla baslamasi icin 2 haftaya ihtiyac var sanirim :16:

ohhh gozun aydin cok sevindim
stresle gitmissindir tahmin ediyorum verecek mi vermiycek mi diye
cok iyi olmus dinlenirsin bol bol:34:
ben hep diyorum ilk 3 ay yata yata buyuttum bebisi :1:daha dogrusu esim diyor bana o sekilde:1:

ben de ayni bugun biraz kotuyum ama ya hasta olucam ya da hamilelikte tamamen bilmiyorum, gecer elbet
ayyy birseyler oluyor ama tam olarak bebek hareketi mi bilmiyorum zaten her zaman anlasilmiyor bugun bekliyorum yine oslun diye dun gece oldu mesela cok harika birsey kipirti oluyor bebegin oldugu yerde
aslinda tam anlamiyla baslamasi icin 2 haftaya ihtiyac var sanirim :16:
16da net olur herhalde ama bu Alminacığın herşeyi önden gidiyor ya sanki bu da önden gidecek gibi geliyor bana

16da net olur herhalde ama bu Alminacığın herşeyi önden gidiyor ya sanki bu da önden gidecek gibi geliyor bana

olabilir keepcim, insallah :16:
adete 7 gun kala ben burdayim anne dedi bana bebisim :1: cok erken ogrenmistim
yalniz bu ikili testteki usg inanilmaz superrrdi yaaa kadin da uzmandi cinsiyet o yuzden net kiz denildi
ama kendi doktorumun usg si cok eski kotu orda minicik gorduk bu cumartei gittimizde ama yine de tabi hareketler belli
hickirik tuttu bir de onu da net izledim
zorla cikolata yemistim hareketlensin diye sizin de aklinizda bulunsun cikolata iyiynce usg den once bebek cosuyor
aslinda gelisimi cok onde degil 2,3 gun falan ama boyu uzun :nazar:

ben simdi koy yumurtasi sirasina giricem :1: bir de organik bal
tabi inanilmaz sira varsa bekleyemem maksimum 10 dk verdim kendime hava , umarim alabilirim, hava - 15 derece
yan apartmanin onunde satliyor ben cikayim bir almaya calisayim
gorusuruz sonra:54:

olabilir keepcim, insallah :16:
adete 7 gun kala ben burdayim anne dedi bana bebisim :1: cok erken ogrenmistim
yalniz bu ikili testteki usg inanilmaz superrrdi yaaa kadin da uzmandi cinsiyet o yuzden net kiz denildi
ama kendi doktorumun usg si cok eski kotu orda minicik gorduk bu cumartei gittimizde ama yine de tabi hareketler belli
hickirik tuttu bir de onu da net izledim
zorla cikolata yemistim hareketlensin diye sizin de aklinizda bulunsun cikolata iyiynce usg den once bebek cosuyor
aslinda gelisimi cok onde degil 2,3 gun falan ama boyu uzun :nazar:
oh maşallah:nazar: uzun boylu sarışın hiç yabancılık çekmeyecek sizin oralarda:1: bize de verdi onun tarihini de hiç hatırlamıyorum kaçtı..al canım organik organik beslen, hadi görüşürüz:3:

aaa evet soracaktim unuttum
tam da bu ay pihtilasma testi yaptirmistin
umarim tertemiz cikar sonucun :34:

Günaydın kızlar:3: ne güzel olmuş topik, özelden mesaj atıp haber verelim diğer arkadaşlara da:16::16::16:

bir dee tabi ki tablo isteriiiizzzz hamiş tablosu:10:

aaa cok guzel olur

nick, tahmini dogum, cinsiyet, bebis ismi seklinde olabilir
suzan biliyor mu bilmiyorum ama yapabilecek birinden yardim aliriz :34:

ben simdi koy yumurtasi sirasina giricem :1: bir de organik bal
tabi inanilmaz sira varsa bekleyemem maksimum 10 dk verdim kendime hava , umarim alabilirim, hava - 15 derece
yan apartmanin onunde satliyor ben cikayim bir almaya calisayim
gorusuruz sonra:54:
ohh bizzgelene kadar kaynatmıssınız dort dunuzde heee:1: cok sukurr sonuclarım temızz çıktı prtılasma yokmusss:21:kromozon analızı ıcınde subat gun vermıslerdı dr uygun gorruse yaparız yoksaa bosver.........

topıgımıe gelnce tablo yu severımcok da gusel olur ama ofıs programlarım yokkı ama dur ındırılme varsa ındırıpp de yapayımkızlarrr super olucakk topıgımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52:

ohh bizzgelene kadar kaynatmıssınız dort dunuzde heee:1: cok sukurr sonuclarım temızz çıktı prtılasma yokmusss:21:kromozon analızı ıcınde subat gun vermıslerdı dr uygun gorruse yaparız yoksaa bosver.........

topıgımıe gelnce tablo yu severımcok da gusel olur ama ofıs programlarım yokkı ama dur ındırılme varsa ındırıpp de yapayımkızlarrr super olucakk topıgımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52:

ohhh cok sevindim gozun aydin canim

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canlaarr :nazar:
Dilerim bol bol hamişlerle dolar ateşcilerin topiki :16::16:

Bizde cumartesi doktorumuza gittik teyzelerr
Kızım oluyor sanırım ama doktor daha yüzdelik vermedii sadece çıkıntıyı görmüyorum dedii :16::nazar::9:

Back
X