- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
Ablam da yaptirmamks doktor aldirmayacaksan hiç gerek yok kendini sıkıntıya sokmaya demiş.. bende kararsızım.Ben oglum dada kızımda da yaptırmadım Allah A emanet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam da yaptirmamks doktor aldirmayacaksan hiç gerek yok kendini sıkıntıya sokmaya demiş.. bende kararsızım.Ben oglum dada kızımda da yaptırmadım Allah A emanet
Bende aynen öyle düşünüyorum tut ki bi problem çıktı Allah korusun aldırmayı düşünmeyeceksen ne gerek var. Rabbim hayırlısını versin.Ablam da yaptirmamks doktor aldirmayacaksan hiç gerek yok kendini sıkıntıya sokmaya demiş.. bende kararsızım.
Elhamdulillahhh kusma bulanti ve yemek yiyememe disinda iyi sayiliriz teyzosu napalim bunada sukir 8 + 3gunluk bebisim sali gunu dr randevjm var tekrar gormeye gidicem bide hamilelikte rutin testleri yapocam idrar testini yaptramadiydim hehehe heyCnliyimda sali gunu 9 haftalij olucak insaleykum selam canim ben iyiyim çok sukurr sizler nasilsiniz
Aleyküm Selam canım... Hoşgeldin Ecrincim...Tesekkur ederim kuzum benimm sagolasinnn eeeee nasilsiniz kizlar heppinize selamun aleykum![]()
Hosbulduk leylammAleyküm Selam canım... Hoşgeldin Ecrincim...
Doktordan gelince yaz hemen merak ederiz sonra canım... Güzel haberlerle gel inşallah Ecrincim....Elhamdulillahhh kusma bulanti ve yemek yiyememe disinda iyi sayiliriz teyzosu napalim bunada sukir 8 + 3gunluk bebisim sali gunu dr randevjm var tekrar gormeye gidicem bide hamilelikte rutin testleri yapocam idrar testini yaptramadiydim hehehe heyCnliyimda sali gunu 9 haftalij olucak inssag saglim kucaklaualim insaAllah
cinsiyetidr merak etmiuo degilim acikcasi ama coooook erken
![]()
InsaAlalh kuzum benimmmm sali gunu bi gidem ya acilden giricem ogledne snra randevum ama bekleyemicem ya mide cok fena acilden girersem serum takar hic degilseDoktordan gelince yaz hemen merak ederiz sonra canım... Güzel haberlerle gel inşallah Ecrincim....
Senin ufaklık fena çıktı desene... Serum rahatlatır inşallah canım... Kendine iyi bak...InsaAlalh kuzum benimmmm sali gunu bi gidem ya acilden giricem ogledne snra randevum ama bekleyemicem ya mide cok fena acilden girersem serum takar hic degilse![]()
Sağlıcakla doğsun inşaallah kızın. Bende kız hissediyorum hep. Bakalım ne çıkacakSelam kızlar bana doktor bebiş kız dedi baya erken ama bizde kız hissediyorduk zaten. Hayırlısı olsun inşallah.
Normal mi bilmiyorum ama bir iki gündür bende de oluyor doktora gidelim bir soralım diyoruz bakalım. Arada ani girip çıktığıda oluyor ağrının.Kızlar vajinaya doğru hafif hafif bi ağrı oluyor baskı gibi normal mi sizce??