Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik planlayanlar ve hamilelik öğrenenler

Kızlar iyi akşamlar
Ateş ölçme yöntemi ile yumurtlama günü ve hamileliği nasış öğrendiniz ?
Bilgisi olan yardımcı olabişir mi acaba
Burada gordum ben de. Adet bittikten sonra basliyorlar. Her sabah uyanir uyanmaz ayni saatte dil altindan ölçülüyor ve not ediliyor. Adet bitimindeki normal gunlerde yani ovulasyona kadarki donemde vücut ısısı hep ayni çıkıyor. Bu normal standart vücut ısımız. Ovulasyonda farkli bir derece cikiyor bu ovulasyon derecemizi gosteriyor. Ovulasyon bitince ölçüyorsun. Adet bitimindeki normal gunler gibi cikmasi gerekirken ondan cok cok daha yuksek cikarsa gebelik var demek oluyor. 30 gun ölçmenin mantığı normal gunlerdeki derecemiz ve ovulasyonda derecemizi bilmek, bun derecelerden bariz farkli bir sonuc cikiyorsa ve bu gun gun pespese ayni yukseklikte çıkıyorsa gebelik var oluyor. Mesela benim standart atesim 36,3 derece. Adetime yakin bir zamanda 37,1 cikarsa bu gebelik var demek oluyor

Burada gordum ben de. Adet bittikten sonra basliyorlar. Her sabah uyanir uyanmaz ayni saatte dil altindan ölçülüyor ve not ediliyor. Adet bitimindeki normal gunlerde yani ovulasyona kadarki donemde vücut ısısı hep ayni çıkıyor. Bu normal standart vücut ısımız. Ovulasyonda farkli bir derece cikiyor bu ovulasyon derecemizi gosteriyor. Ovulasyon bitince ölçüyorsun. Adet bitimindeki normal gunler gibi cikmasi gerekirken ondan cok cok daha yuksek cikarsa gebelik var demek oluyor. 30 gun ölçmenin mantığı normal gunlerdeki derecemiz ve ovulasyonda derecemizi bilmek, bun derecelerden bariz farkli bir sonuc cikiyorsa ve bu gun gun pespese ayni yukseklikte çıkıyorsa gebelik var oluyor. Mesela benim standart atesim 36,3 derece. Adetime yakin bir zamanda 37,1 cikarsa bu gebelik var demek oluyor
ya gerçekten çok iyi anlatmışdın bebepin
Allah razı olsun
Çok teşekkğr ederim.
Bende başladım bakaşım :)

Yarın adet tarihim ateş sabit ilerliyor erken gebelik dün çok ama çok silik çıktı. Her ay belirti arıyoruz bakalım bu ay ne olacak 😏

Eklentiler

• ED112DD7-B81F-4A37-8030-7704B6B33BB6.webp
    ED112DD7-B81F-4A37-8030-7704B6B33BB6.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 215
  • 112912BA-E973-4517-9170-1998476D47EA.webp
    112912BA-E973-4517-9170-1998476D47EA.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 301
Bence hiiiç girişmeyin bu işe, ovülasyon testi yapın daha iyi. Ateş ölçmek sizi sadece paranoyak yapar.

Back
X