herkeze gunaydin.benim 16 ayllik bir oglum.oglum gecen cumartesi gunu ateslendi distenmi acaba diye bakmak istedim ama agzini acmadi oglumda zaten ozellikle dis cikartirken kesinlikle agzini acmiyo yuzde 90 dis dedik.gece daha fena ateslendi 39 derece kaptigimiz gibi acile goturdum bogazinda kizarikklik varmis bi antibiyotik verdi doktor 3-4 gun boyunca bi ateslendidi bi iyi oldu derken dun ozellikle alninda kirmizimsi benekler olusdu.netten biraz arastirdik 3-4 ates sonrasi boyle kizarikliklar normalmis ama bu kizammikda olabilirmis yada baska bi sebepde oalbilirmis.
birde nette bunlari arastirirken 6.hastalik diye birsey gordum3gun atesten sonra boyle benekler olurmus 1-2 gune iz birakamadan gecermis .sizce bilen basina gelen arkadslara sormak istiyorum kizamik filan degildir dimi bunlar?
birde nette bunlari arastirirken 6.hastalik diye birsey gordum3gun atesten sonra boyle benekler olurmus 1-2 gune iz birakamadan gecermis .sizce bilen basina gelen arkadslara sormak istiyorum kizamik filan degildir dimi bunlar?