Doğuma Hazırlık Ateşölçer hakkında yardımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

abcddefg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
44
19
38
Merhaba arkadaşlar doğum yapacağım fakat ateşölçer konusunda çok kararsız kaldım temassız ateşölçer almak istiyorum açıkçası weewell visiofocus ve braun temassız arasında kaldım.ateşölçer kullanıp memnun kalanlar fikir verebilir mi ne almalıyım hangisi hem daha doğru sonuç verip hem de daha sağlam fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar doğum yapacağım fakat ateşölçer konusunda çok kararsız kaldım temassız ateşölçer almak istiyorum açıkçası weewell visiofocus ve braun temassız arasında kaldım.ateşölçer kullanıp memnun kalanlar fikir verebilir mi ne almalıyım hangisi hem daha doğru sonuç verip hem de daha sağlam fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

ben visio focus aldım canım tabi daha kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım vardı 3lü özelliğide güzel oyüzden başka ateşölçerlere bakmadım:KK54:

ne güzel kullanan arkadaşların varmış çevremde kullanan olmadığı için bende forumlardan okuduğum kadarıyla tamamen almak istemedim hemen.3lü özellik derken biraz anlatabilir misin ortam ve suyu falan ölçmesini mi demek istedin?

ne güzel kullanan arkadaşların varmış çevremde kullanan olmadığı için bende forumlardan okuduğum kadarıyla tamamen almak istemedim hemen.3lü özellik derken biraz anlatabilir misin ortam ve suyu falan ölçmesini mi demek istedin?

evet canım sıvılar,vücut birde ortam sıcaklığı

Ben de weewell visiofocus düşünüyorum,doğru ölçüyor mu acaba?

Açıkçası bende visiofocus u almayı daha çok düşünüyordum fakat bi kaç arkadaşım weewell den memnun olduğunu söyleyince gidip weewell den aldım umarım bir sorun yaşamayız..bence ikisi de güzeldir kötü bir yorum okumadım ikisiyle de ilgili

Ben de braun u duymuştum ama geçen tesadüf eczanede medikal markaların ürünlerini gördüm ve öyle birşey almaya karar verdik omron mu olsun o mu bu mu derken geçen mikro life indirime girmiş onu aldık internetten o da oda sıcaklığı yüzey sıcaklığı ölçebiliyor ben işime yarayacağını dusunuyorum

Ben kraftin atesolcerini almayi düşünüyorum yakininda kullananlar memnun kaldi. Hem bu aralar indirimde. Bir bakin derim

Peki arkadaşlar bu civalı olanlar eski model koltuk altına koyulanlar olmaz mı ? Illa digital mı olması lazım ?

Peki arkadaşlar bu civalı olanlar eski model koltuk altına koyulanlar olmaz mı ? Illa digital mı olması lazım ?
O da işe yarıyor hatta daha garanti ama kulaktan ve alından ateş ölçerde rahat çocuk koltuk altına civalıyı almaya biliyormuş yeni doğanlar için. Ben braun IRT 3020 kulaktan ölçer aldım civalı da var.

ben gittiğim çocuk doktorlarında braun kulaktan ölçne görmüdtüm. Araştırdıktan sonra en doğru sonucun orta kulaktan alınabileceği ve bu yüzden kulaktan ölçen alınmalı diye okuyunca braun aldım. çok memnun kaldık oğlum 5 yaşında nasipse ikincide kullanacğız

Back
X