Atilan tokat yuzde iz birakmamissa?

Pulver2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
1.100
1.835
53
Alman bir arkadasim az once WhatsApptan Bana cok acil mesaj yazdi. Aklima buraya yazmak geldi. Turkiye ve buradaki sistem ayni midir hicbir fikrim yok, ama yine de bu forumda sorayim dedim.

Es tarafindan atilan tokat, yuzde o sirada hafif bir kizariklik ve sonrasinda da gecmis ve bunun vuku buldugu gece de hastaneye gidilememisse, bu durum nasil ispatlanir? O sirada resim cekmis ama resimden bile birsey anlasilmiyormus.(resimleri Bana da ispat icin gonderdi, cidden pek anlasilmiyor)
Herhangi bir iz almadan darp raporu almak oluyor muymus? Ve de piskin bir sekilde kocasi "iftira" derse, bu durumda ne yapilabilirmis?

Not: sanmayin ki bu dayak Avrupalilarda yok.

Not 2: daha dun disinden ameliyat olmus ve o yanaga da tokat atmis!!!

İz birakmasina gerek yok benim bildigim ama hemen polisi arayip beraber darp raporu alip sikayetci olmasi gerekirdi diye biliyorum
Ameliyatli disi sismis! 😡 dedim ki madem su an elin kolun bagli, extra ilac vs icme, dayan yarina kadar, git disciye, otur durumu orada anlat, mecbur kayda gececek.

Hayvan heryerde hayvan!

İz bırakmasına falan gerek yok durmayıp hemen polise başvursun. Polis ev içi şiddet vakalarında anında kapıda bitiyor ve adama uzaklaştırma kararını yazıyor. Polis uzaklaştırma yazabiliyor. Erkek bu tabi ki yapmadım diye yalan söyleyecek, polis öyle zırvalara kullak asmıyor korkmasın.

Ameliyatli disi sismis! 😡 dedim ki madem su an elin kolun bagli, extra ilac vs icme, dayan yarina kadar, git disciye, otur durumu orada anlat, mecbur kayda gececek.

Hayvan heryerde hayvan!

Dava açsın o zaman, dişçi dişinin zarar gördüğüne dair rapor yazsın arkadaşınız da darptan duble şikayetçi olsun.

B.k yer kesinlikle, polislerin karınları öyle zırvalara tok. Yarın raporu ihmal etmesin kesinlikle, mahkeme o raporu alıp o ayının poposuna sokar.
Bir de "Kira kontrati benim uzerime, s.tir git" diye evden de kovmaya calismis!!!! O Kira kontrati ve tum yaptiklarinin fitil olmasi dilegiyle

Arkadasiniza bu linki gönderin. Türkce bilgiler de mevcut ama yardim adresleri ve numaralari var..hatta chat olarak da mevcut. Onlardan bilgi alip hareket etsin.

Raporu alsın mutlaka sorun olacağını sanmıyorum bekletmesin. Ayrıca not olarak bahsettiğiniz Avrupalılarda da dayak var mesajını bizi teselli etmek için yazmadınız umarım :)

Ben sendikada çalışıyorum ve bunun acilen “Frauen in Not „ yani 0800 ile başlayan numaraya bildirmesi gerekiyor
Ayrıca polise de bildirsin ispata gerek yok

Bide bi not
Avrupası Almanya’sı Türkiyesi yok bunun şiddet her yerde var MAALESEF

Alman bir arkadasim az once WhatsApptan Bana cok acil mesaj yazdi. Aklima buraya yazmak geldi. Turkiye ve buradaki sistem ayni midir hicbir fikrim yok, ama yine de bu forumda sorayim dedim.

Es tarafindan atilan tokat, yuzde o sirada hafif bir kizariklik ve sonrasinda da gecmis ve bunun vuku buldugu gece de hastaneye gidilememisse, bu durum nasil ispatlanir? O sirada resim cekmis ama resimden bile birsey anlasilmiyormus.(resimleri Bana da ispat icin gonderdi, cidden pek anlasilmiyor)
Herhangi bir iz almadan darp raporu almak oluyor muymus? Ve de piskin bir sekilde kocasi "iftira" derse, bu durumda ne yapilabilirmis?

Not: sanmayin ki bu dayak Avrupalilarda yok.

Not 2: daha dun disinden ameliyat olmus ve o yanaga da tokat atmis!!!

Yurtdisinda da herhalde Ortadogu zihniyetli 1 erkekle birlikteymis. Darp raporu veren hekim ize bakmiyor. Ben de tokattan oturu gitmistim. Gerci ben olaydan sonra vakit gecmeden aldim ama anlatis seklinden, psikolojik durumdan zaten anliyor hekim. Gecmis olsun kendisine.

Arkadasiniza bu linki gönderin. Türkce bilgiler de mevcut ama yardim adresleri ve numaralari var..hatta chat olarak da mevcut. Onlardan bilgi alip hareket etsin.
Ben sendikada çalışıyorum ve bunun acilen “Frauen in Not „ yani 0800 ile başlayan numaraya bildirmesi gerekiyor
Ayrıca polise de bildirsin ispata gerek yok

Bide bi not
Avrupası Almanya’sı Türkiyesi yok bunun şiddet her yerde var MAALESEF
Desteginiz icin tesekkur ederim arkadasim adina.

O sirada soka girince ve korkudan polisi cagiramasa bile cok enteresan ve kesin kanitli bir olay yasandi. Ameliyatli disinin oldugu tarafa da tokat yedigi icin sabah disi sis uyaniyor, beraber disciye eslik ettim. En dikkat edilmesi gereken boyle bir zamanda gelen tokat o bolgeye koyulan gecici protezin o bolgeyi zedelemesine neden oluyor. Ve sabah discide bu durum belgeleniyor.

Dayagin her turlusu kotu, ama Yeni ameliyatli birine, hem de dikis bolgesine yapilan darbeyi yapan, nefes alan o iki ayakli canliyi Allaha havale etmeden once, adalete teslim ediyoruz

İz olsa bile darp raporu olarak kullanilacagini sanmıyorum oyle resimle darp raporu alinsa sanirim dunyada herkes herkesten sikayetci olurdu adi ustunde darp raporu darp yapildigi zaman gidersin doktor muayene eder ve raporu yazar resme bakip darp varsa bile kim rapor verebilirki

İz olsa bile darp raporu olarak kullanilacagini sanmıyorum oyle resimle darp raporu alinsa sanirim dunyada herkes herkesten sikayetci olurdu adi ustunde darp raporu darp yapildigi zaman gidersin doktor muayene eder ve raporu yazar resme bakip darp varsa bile kim rapor verebilirki
Sanirim bir once yazdigimi gormediniz, disi sistigi icin bugun beraber doktoruna gittim, bugun discide resmi olarak belgelendi.

Desteginiz icin tesekkur ederim arkadasim adina.

O sirada soka girince ve korkudan polisi cagiramasa bile cok enteresan ve kesin kanitli bir olay yasandi. Ameliyatli disinin oldugu tarafa da tokat yedigi icin sabah disi sis uyaniyor, beraber disciye eslik ettim. En dikkat edilmesi gereken boyle bir zamanda gelen tokat o bolgeye koyulan gecici protezin o bolgeyi zedelemesine neden oluyor. Ve sabah discide bu durum belgeleniyor.

Dayagin her turlusu kotu, ama Yeni ameliyatli birine, hem de dikis bolgesine yapilan darbeyi yapan, nefes alan o iki ayakli canliyi Allaha havale etmeden once, adalete teslim ediyoruz

Hakkinda hayirlisi..insallah bu heriften kurtulur. Cok gecmis olsun

Arkadaşınızın dişinden dolayı rapor alabilir diye düşünüyorum.
Ama olayın sıcağı ile gidilmemiş normalde iz de kalmamış doktor neye göre rapor verecek ki o zaman?
Birkaç haber hatırlamasam kadın gelmiş anlatıyor doğrudur deyip verilir diyeceğim de her insan da doğru söylemiyor.
Bu tür durumlarda direkt gidilmeli.
Ama olay anında belki insanın basireti bağlanıyordur orasını bilemeyeceğim.

Back
X