- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
- Konu Sahibi Pulver2016
Alman bir arkadasim az once WhatsApptan Bana cok acil mesaj yazdi. Aklima buraya yazmak geldi. Turkiye ve buradaki sistem ayni midir hicbir fikrim yok, ama yine de bu forumda sorayim dedim.
Es tarafindan atilan tokat, yuzde o sirada hafif bir kizariklik ve sonrasinda da gecmis ve bunun vuku buldugu gece de hastaneye gidilememisse, bu durum nasil ispatlanir? O sirada resim cekmis ama resimden bile birsey anlasilmiyormus.(resimleri Bana da ispat icin gonderdi, cidden pek anlasilmiyor)
Herhangi bir iz almadan darp raporu almak oluyor muymus? Ve de piskin bir sekilde kocasi "iftira" derse, bu durumda ne yapilabilirmis?
Not: sanmayin ki bu dayak Avrupalilarda yok.
Not 2: daha dun disinden ameliyat olmus ve o yanaga da tokat atmis!!!
Es tarafindan atilan tokat, yuzde o sirada hafif bir kizariklik ve sonrasinda da gecmis ve bunun vuku buldugu gece de hastaneye gidilememisse, bu durum nasil ispatlanir? O sirada resim cekmis ama resimden bile birsey anlasilmiyormus.(resimleri Bana da ispat icin gonderdi, cidden pek anlasilmiyor)
Herhangi bir iz almadan darp raporu almak oluyor muymus? Ve de piskin bir sekilde kocasi "iftira" derse, bu durumda ne yapilabilirmis?
Not: sanmayin ki bu dayak Avrupalilarda yok.
Not 2: daha dun disinden ameliyat olmus ve o yanaga da tokat atmis!!!