Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ameliyatımı oldum patoloji sonucum dcıs çıktı evre 0 . Bundan sonrası için yarın doktorum ile görüşeceğim . Sizin iki meme de alındı değil mi . Muhtemelen benimde alınacak gibi duruyor
Bende ameliyatımı oldum patoloji sonucum dcıs çıktı evre 0 . Bundan sonrası için yarın doktorum ile görüşeceğim . Sizin iki meme de alındı değil mi . Muhtemelen benimde alınacak gibi duruyor
Merhaba ben Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde oldum . 5 ay gibi bir zaman bekledim . İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sizde varmı bir sıkıntı
Merhaba ben Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde oldum . 5 ay gibi bir zaman bekledim . İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sizde varmı bir sıkıntı
Sıra anca geldi . Ama şöyle bir durum var . Benim biyopsi sonucum atipik duktal hiperplazi çıktı . Buda çok aciliyeti olan bir durum değilmiş. O yüzden acilleri önce alıyorlar . Durumuna göre bekleme süren değişiyor . Kistiniz için ne söylendi ameliyat mı olacaksınız