Atipik duktal hiperplazi

Ağrılarım devam ediyo. 15 gün oldu ameliyat olalı. Normal diyorlar. Patoloji sonucu bekliyorum. Çok korkuyorum
Bende ameliyatımı oldum patoloji sonucum dcıs çıktı evre 0 . Bundan sonrası için yarın doktorum ile görüşeceğim . Sizin iki meme de alındı değil mi . Muhtemelen benimde alınacak gibi duruyor

Bende ameliyatımı oldum patoloji sonucum dcıs çıktı evre 0 . Bundan sonrası için yarın doktorum ile görüşeceğim . Sizin iki meme de alındı değil mi . Muhtemelen benimde alınacak gibi duruyor
siz ne zaman oldunuz , nerede oldunuz kaç gün beklediniz acaba ameliyat için. inşş güzel haberlerle gelirsiniz

siz ne zaman oldunuz , nerede oldunuz kaç gün beklediniz acaba ameliyat için. inşş güzel haberlerle gelirsiniz
Merhaba ben Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde oldum . 5 ay gibi bir zaman bekledim . İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sizde varmı bir sıkıntı

Merhaba ben Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde oldum . 5 ay gibi bir zaman bekledim . İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sizde varmı bir sıkıntı
5 ay ı siz isteyerekmi beklediniz yoksa sıra ancamı geldi.
bende 7 cm lik kist var .

5 ay ı siz isteyerekmi beklediniz yoksa sıra ancamı geldi.
bende 7 cm lik kist var .
Sıra anca geldi . Ama şöyle bir durum var . Benim biyopsi sonucum atipik duktal hiperplazi çıktı . Buda çok aciliyeti olan bir durum değilmiş. O yüzden acilleri önce alıyorlar . Durumuna göre bekleme süren değişiyor . Kistiniz için ne söylendi ameliyat mı olacaksınız

Evet iki meme ve sol koltuk altından iki lenf alındı.

Back
X