Atipili kompleks hiperplazi

Birkadin16

10.06.2012 annesinin prensi büyüyor
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
348
684
123
Herkese merhaba 3 gun once bana atipili kompleks hiperplazi tesisi konuldu 30 yasındayım bir oglum var doktorum ameliyat olmamı rahim imin alınması gerektiğini soyuluyor ben bir tane daha cocuk istiyorum bu durumu yasayıp hamile kalmayı basaran varmı kafam cok karısık lutfen yardım edin

Doktorun hakli ve sanslisin erken fark edildigi icin annemin hiperplazisi kansere donusturdu cok gec kalmistik ameliyt oldu bir tane oglun varmis Allah onu sana bagislasin doktorunu dinle

Doktorun hakli ve sanslisin erken fark edildigi icin annemin hiperplazisi kansere donusturdu cok gec kalmistik ameliyt oldu bir tane oglun varmis Allah onu sana bagislasin doktorunu dinle
Teşekkür ederim

Herkese merhaba 3 gun once bana atipili kompleks hiperplazi tesisi konuldu 30 yasındayım bir oglum var doktorum ameliyat olmamı rahim imin alınması gerektiğini soyuluyor ben bir tane daha cocuk istiyorum bu durumu yasayıp hamile kalmayı basaran varmı kafam cok karısık lutfen yardım edin
Slm Feyza durumundaki değişiklikleri yada aldığın tedaviyi paylaşırmisin

Çok geçmiş olsun daha yaşınız 30 neden hemen rahim alınmalı diyor doktor çok bilgim yok bu konuda ama bi çaresi yok mu ilaç vs.Normal olarak 2.çocuğu istiyorsun en azından bi çocuk daha olduktan sonra ne yapılacaksa yapılsın'başka doktorlarada danış Rabbim acil şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun daha yaşınız 30 neden hemen rahim alınmalı diyor doktor çok bilgim yok bu konuda ama bi çaresi yok mu ilaç vs.Normal olarak 2.çocuğu istiyorsun en azından bi çocuk daha olduktan sonra ne yapılacaksa yapılsın'başka doktorlarada danış Rabbim acil şifa versin inşallah
Malesef cok doktora gittim sonuc degismedi kanser huctelerine rastlandı ameliyat oldum Rahim ve yumurtalıklarım alındı

Merhaba çok geçmiş olsun. Benim de doğum sonrası 3.ayda kanamalar başladı. Biyopsi yapıldı ve sonuç basit atipisiz endometrial hiperplazi çıktı. Kanamam maalesef hala var. Bugün biyopsi yapılalı ve kürtajla rahim temizleneli 10.gün. Benim atipisiz çıktığı için 6 ay kontrol edilecek denildi. Her ay tarlusal kullanacağım. Rahim alınmasından çok korkuyorum 🙏 çok zor bir hamilelik yaşadım her şey bitti derken başıma bu geldi. Atipisiz durum atipiye çevirirse ye korkuyorum 😟

Back
X