Atıştırmalık yanıma ne alabilirim?

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
merhaba hanımlar;
sizden yardım istiyorum. ben öğrenciyim ve inanılmaz yoğunum. sabah saat 07:00 de evden çıkıp akşam 21:00 de eve giriyorum bazı günler. ve maalesef yanımda atıştırmalık birşeyler olması gerekiyor yoksa eve geldiğimde 2 günlük yemek yiyebiliyorum. acaba çantamda bulundurabileceğim atıştırmalıklar neler olabilir? mesela diyet kek, ceviz falan vardı ama sıkıldım artık. şöyle hem evde yapabileceğim, hem çantamda taşıyabileceğim önerilerinizi bekliyorum.:44:

wasa diye bir kraker var hem doyurucu hem de 75 kalori :) tavsiye ederim migros ve diasalar da var
bir de yanına elma aldın mı tamamdır

kuruyemiş tazrzında şeylerde alabilrsin. hem taşıması kolay hemde sağlıklı tabi ölçüyü kaçırmamak gerek...

:44:Bu benim de sorunum okuldan dolayı geç gelebiliyorum ,ben de elma falan almak istemiyorum sınıfta onu yemek falan :18:
Kantine gitmem o da kesin :2:
En iyisi kraker falan alıyorum onlarında kalorilerine dikkat ediyorum alırken ,sandviç mi yapsam bilemedim anfide ne güzel bir görüntü ama :37::17:

:44:Bu benim de sorunum okuldan dolayı geç gelebiliyorum ,ben de elma falan almak istemiyorum sınıfta onu yemek falan :18:
Kantine gitmem o da kesin :2:
En iyisi kraker falan alıyorum onlarında kalorilerine dikkat ediyorum alırken ,sandviç mi yapsam bilemedim anfide ne güzel bir görüntü ama :37::17:

bizim kantinde soğuk sandviçler satılıyor bakmış mıydın belki sizin kantinde de vardır?

Ben kuru kayısı ve ceviz götürüyorum. Arada yiyorum kimse farketmiyo bile :))) ayrıca kahve ve ayran da çok tok tutuyor :)

ben sert meyve yiyemiyordum. daha doğrusu ısıramıyordum. ben de tupper istiridye kaplardan aldım. onların içine soyup, küçük küçük kestiğim elmaları koydum. bazende portakal koyuyorum. kuru üzüm aldım. ama bir süre sonra aynı şeyleri yemekten insan sıkılıyor.

ben sert meyve yiyemiyordum. daha doğrusu ısıramıyordum. ben de tupper istiridye kaplardan aldım. onların içine soyup, küçük küçük kestiğim elmaları koydum. bazende portakal koyuyorum. kuru üzüm aldım. ama bir süre sonra aynı şeyleri yemekten insan sıkılıyor.

bir hatırlatma yapmak istedim, ara öğün olarak meyve tercih ettiğinde yanında 1-2 ceviz(ya da 4-5 fındık/badem) ya da süt/yoğurt/peynir (bunları taşıman zor tabii ceviz daha kolay) tüketirsen seni daha uzun süre tok tutacaktır.

ayrıca büyük sandviçler yerine tost ekmeğinden sandviç yapıp 2 ye keserek ayrı paketlersen 2-3 saatte bir atıştırma yaparak, az az sık sık beslenir, şekerin düşmez, dikkatin dağılmaz.

bu arada bu tempoda kolay gelsin, sağlığını tehlikeye atmaman dileğiyle...

bu arada bu tempoda kolay gelsin, sağlığını tehlikeye atmaman dileğiyle...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim hem önerilerin hem temennin için ama bu yıl ben arı maya gibi oradan oraya gitmekten ne bulursam yiyorum.

form ürünleri, beyaz leblebi, dardanel'in çıkardığı kepek ekmekli sandiviçler olabilir.

kesnlkle bi yolunu blup elma taşımalısın gerekrse diyet boynca dev gbi çantalarla gez :D elma, şekere düşkn brysen kuru incir ve kayısı ölçülü yemek kaydıyla..

Back
X