[FONT=pt_sansregular]
YIRT AT BİLETİ, HAYVANLARA ÖZGÜRLÜK
Doğalarında olmayan hareketleri yapmaya mecbur bırakılan hayvanların, çivili sopa, elektrikli kırbaç, aç bırakma gibi yöntemler kullanılarak eğitildiğini söyleyen Ürünay, amaçlarının, bu yaşananları gösteriye giden insanlara anlatmak ve geri dönmelerini sağlamak olduğunu belirtti.
[/FONT]
Gerçekten mi okurken ağladım.Bizim onlara yaptığımız kötülüğü onlar bize yapmıyorlar işte.Eki Görüntüle 1054677
Bir "o an" fotoğrafı...
Bu inanılmaz fotoğraf Matador Torero Alvaro Munera kariyerinin sonunu getirdi. Bir anda pişmanlık duyan matador güreşi bıraktı ve boğa da ona saldırmadı.
Torrero Munera : "Ve aniden boğaya baktım ve onda tüm hayvanların gözlerinde olan bir masumiyet vardı ve yalvarış duyguları olan bir bakışla bana baktı. O bakış adalet isteyen bir çığlık gibiydi. Dua etmek istedim ve yeryüzündeki en büyük b*k benim diye düşündüm''.
Mune bogadan bahsedince aklima geldi. Daha once kk de paylasilmis bir konu, ma belki bilmeyenler vardir. Boga guresinde matadorun yenildigi ve caresiz kaldigi bir anda cekllimis. Hayvan gelip matadorun gozlerinin icine bakip sadece bagirmis... bagirmis... bagirmis... bir baska yerde okudugum yaziya gore...
Gerçekten mi okurken ağladım.Bizim onlara yaptığımız kötülüğü onlar bize yapmıyorlar işte.
İnsanlar çok vicdansız ben bahçede ne kadar kedi varsa beslemeye çalışıyorum.Beni camda gördükleri gibi miyavlayıp geliyorlar.Evde bişey olmasa ekmeği sütle ıslatıp aşağı plastik kaplarla sarkıtıp veriyorum.Ne olur yani azıcık yediğimizden içtiğimizden versek zaten azıcık yiyorlar.Bencil insanoğlu işte.bende çok üzülüyorum ne olacak bu hayvanların hali kedilerde aynı apartmanın önüne su bile koysan rahatsız oluyorlar kışın bazen sokakta ağlıyorlar kimse penceresini açıp bakmıyo
İnsanlar çok vicdansız ben bahçede ne kadar kedi varsa beslemeye çalışıyorum.Beni camda gördükleri gibi miyavlayıp geliyorlar.Evde bişey olmasa ekmeği sütle ıslatıp aşağı plastik kaplarla sarkıtıp veriyorum.Ne olur yani azıcık yediğimizden içtiğimizden versek zaten azıcık yiyorlar.Bencil insanoğlu işte.
İnsanlar çok vicdansız ben bahçede ne kadar kedi varsa beslemeye çalışıyorum.Beni camda gördükleri gibi miyavlayıp geliyorlar.Evde bişey olmasa ekmeği sütle ıslatıp aşağı plastik kaplarla sarkıtıp veriyorum.Ne olur yani azıcık yediğimizden içtiğimizden versek zaten azıcık yiyorlar.Bencil insanoğlu işte.
Canım bizim apartman 4 katlı arkada bahçe çok bakımsız kimse karışmaz.Karışanlarla da kavga etmek uğruna tartışmışlığım vardır..sıkı mı benimle hayvanlarla alakalı tartışsınlar.Herkes bilir beniSana komşular kızmıyor mu? Beni valla sitenin güvenliği kovalıyordu artık. Kediler pisletiyormuş etrafı. Kedi çok var etrafta gerçekten ben de akşamları süt ekmek bir şeyler çıkarıyordum. Kapımızın önüne koyuyordum yan aprtmandan şikayet gelmiş şöyle ki kedi yemek yediği yeri pisletmezmiş o yüzden yan bloğun önüne pisliyorlarmışE onlar da mama koysun o zaman dedm. Neyse baktım uğraşamicam bir köşe yaptım kuytu bir yerde deşifre oldum yine. Bir süre kediler kayboldu ortadan götürmüşler atmışlar bir yere. Güvenliğe sordum senin verdiğin yemeklerden zehirlenmiş ölmüşler diye gldü karşımda meymenetsiz herif.
At gösterisini de bugün gördüm ve devamı gelicekmiş. Ataköyden sonra Ora Arenada her haftasonu gösterimde olacakmış. Kaçıncı yüzyıldayız ya. O kadar filmler çevrildi, duyarlılık oluşturmak adına bir sürü şey yapıldı sirklerin adı karalandı. Ya da biz öyle sandık sadece. Eminim istanbulda birçok aile çocuğunu bu gösteriye götürüp konu komşuya hava atacak aaa siz hala götürmediniz mi çocuğu çok keyifliydi çok eğlendik biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?