- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
-
anlamadım ?Pardon sinavmis. Yine diyorum kendini nazi kampinda sanmis.
yani gerçekten hassas bir yapım var ve bu süreç beni çok yıprattı hem mali külfeti hem sürekli geçemedim geçemedim vs. 4.üncü girişim de olumsuz olursa tekrar kayıt yaptırmaya inanın cesaretim yok gibi.....üçüncü sınava girerken bu benim üçüncü ve son sınavım bidaha giremiyorum teste de. öylece saçma davranmazlar diye düşünüyorum
son girişin olduğunu söyle. öğretmenler bilerek bırakıyo çünküyani gerçekten hassas bir yapım var ve bu süreç beni çok yıprattı hem mali külfeti hem sürekli geçemedim geçemedim vs. 4.üncü girişim de olumsuz olursa tekrar kayıt yaptırmaya inanın cesaretim yok gibi.....
sırf tekrar para ödüyoruz diye değil mi? Aferim mebe zam yapmaya devam etsinler.son girişin olduğunu söyle. öğretmenler bilerek bırakıyo çünkü
o yüzden bi sonraki girişinde bunun son hakkın olduğunu bidaha giriş yapamayacağını söyle. ben demiştim. işe yaradı. bırakıp durdular yanisırf tekrar para ödüyoruz diye değil mi? Aferim mebe zam yapmaya devam etsinler.
anlamadım ?
ne kadar düşmüş ? iki yüz on tl şuan ek dersiyle üç yüz dört yüzü buluyor. Evet gerçekten u dönüşünde hiç bir zaman hata yapmamıştım ben de ne oldu anlamadım şuan diyorum ikinci vitesde u dönüşü yapmak ne nasıl böyle saçmaladın diyeSeni çok iyi anlıyorum şuan. Çünkü bende iki kez kaldım. 3.ye gireceğim. İlkinde arabanın vitesi sorunluymuş bunu bana kimse belirtmedi sınav günü bir çok kişi zorlanmış hatta kalmış benim gibi. Diğer sınavda da ani frende anlamadığım bir şekilde stop ettim. Suratları da mahkeme duvarı gibi azarlama peşindeler. İnsan öyle bir ortamda nasıl sakin olabilir ki? Eğitimlerde yapmadığı hatayı yapıyor insan. Üzülme ağlama. Tek derdimiz böyle olsun yeter ki. İyice çalış sende bol bol pratik yap. Sınavda da artık belirtmek lazım. Belki insafa gelirler. Hem bakanlığa çok şikayet gelmiş komisyonlar değişiyor bu marttaki sınavda. Sınav ücreti de düşürüldü yarıya.
dördüncü sınav son zaten sonrası yeni kayıt öyle olursa değiştirebilirim. Çünkü ilkinde de bu adam bıraktı ikincide de . hep aynı adama denk geliyorumSürücü kursunu değiştirin araştırıp öyle gidin sınavın yapıldığı yerde bol bol pratik yapın bi yakınınızla
hocam da gayet sinir bir insan adam gibi eğitim vermedi üstüne ağzını da açmıyor.Sinava gelen komitenin elinde 2 ana baslikta liste var. İlk basliktakilerden 2 hata yaparsan, 2.basliktakilerden tek hata yaparsan direkt kaliyosun. Bide onlarin insafina kalmis mesela hocam bana yolda stop ettirirsen hiç bi şey olmamis gibi devam et demisti ve genelde hatalarmi ortbas etmeye calisti. Motorun biri beni sikistirdi bende yavaslamadim yol benim hata onda dedim hocamda haklisin dedi kimse agzini acamadi. Kurstaki hocana söyle hatalarinin ustunu kapamaya calissin komitedekileri taniyorlar zaten.
hocam da gayet sinir bir insan adam gibi eğitim vermedi üstüne ağzını da açmıyor.
sınav ücreti artı 5 seans ders 210 lira olmuş. 5 seans dersi bakanlık zorunlu tutuyorne kadar düşmüş ? iki yüz on tl şuan ek dersiyle üç yüz dört yüzü buluyor. Evet gerçekten u dönüşünde hiç bir zaman hata yapmamıştım ben de ne oldu anlamadım şuan diyorum ikinci vitesde u dönüşü yapmak ne nasıl böyle saçmaladın diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?