- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
Merhabalar, bilen bilir az çok konusu geçmişti sürücü kursuna yazılmıştım. İlk sınav denememde geçemedim parktan kaldım ve çok üzülmedim. Bilmediğim bir şey var öğrenmem lazım daha dedim. Dün ikinci sınavıma girdim. rampa park geri geri gitme üç aşamayı da yaptım ve içimden seviniyordum geçtim diye. Fakat yanımdaki hoca sürekli tersleme halindeydi. Yandaki aracın üstüne çıkacaksın ne yapıyorsun sen geri geri gitmeyi çalışmadın mı bilmem ne yok sağa git sola git bunları atarlı bir biçimde söylüyor. En son artık basiretim mi bağlandı geçtim diyip gaza mı geldim bilmiyorum.Hayatta yapmadığım bir şey yaptım u dönüşünü ikinci vitesde aldım ve olmadı. Adam frene bastı hop hop duvara giriyorsun basmasam kaza yapıcaktık in araçtan arkaya geç vs söylendi ben biraz ısrar edince kaza yapıcaktın neyini tölere edeyim geç dedi.Halbuki o basmasa ben basıcaktım zaten frene kazalık bir durum yoktu. Velhasıl kelam bir defa sınava girmemiştim iki defa da kendim kaldım bu son hakkım olacak yani 4. Sonrası yeni kayıt vs. Yani hatalıydım hala durup durup ben nasıl yaptım diyorum çünkü daha önce iki üç defa u dönüşü aldık ve normal bir şekilde yavaşlayıp bekleyip sağı solu kontrol ederek yaptım bunda tam bitirmeye yakın ne oldu inanın bilmiyorum. Arkaya geçtim ve şok içindeydim. yani rampadan parktan kalsam eksiğim var diyeceğim ama böyle tüm parkurları bitirip aracı teslim etmeye giderken böyle bir şey yapmış olmak inananamadım kaldığıma kendimi geçmeye çok hazırlamıştım. Öyle aman sınavdan kaldım diyip zırlayan bir insan değildim ama eve dönene kadar zır zırdım. ve dünden beri kendime gelemiyorum. Sürekli bu mevzu aklımda.. Niyeyse sanki çok ağır bir şey yaşamış travma yaşamış gibi hissediyorum ama altı üstü sınavdan geçemedim. Bilmiyorum sanırım kat kat gelen zamın ver her kalışta üç yüz dört yüz lira vermek zorunda olmanın verdiği buhranda olabilir. Sadece yazıp rhatlamak istedim
(( ne kadar rahatlayabilirsem artık.