Atlatamıyorum.

Bir buçuk ay önce terkedilmiştim nişanlılık süresinde birçok kez aldatılmışım hepsini sonradan çok acı şekilde öğrendim. Birçok kadınla birlikte olmuş kaldıramıyorum.
Atlatamıyorum kızlar ya. Normal mi şu yaşadığım ruh hali?
Evet normal ama bir olayi atlatmanin tek yolu kabullenmekdir. Bana bunu nasil yaparlarla aklinizi meşgul ediyorsaniz yillar da geçse atlatamazsiniz. Dunyada her türlü insan var. Bazilari işte boyle şerefsiz, ahlaksiz diyecegimiz türlerden. Siz de oyle birine denk geldiniz. Insan evladi neler neler yapiyor. Kabul etmekden başka çare yok. Once kabul edin sonra da atlatmak için kendinizi meşgul edin. Hatiralara siginmayin. Akliniza geldiginde kendinizi başka şeylerle oyalayin. Zaman alacak ama akil sağliğinizi onun için zedelemeyin

belirli bir süre yas çok normal ama hiç yol alamıyorsanız tıkandığınız alanlarla ilgili destek alın

Bir buçuk ay önce terkedilmiştim nişanlılık süresinde birçok kez aldatılmışım hepsini sonradan çok acı şekilde öğrendim. Birçok kadınla birlikte olmuş kaldıramıyorum.
Atlatamıyorum kızlar ya. Normal mi şu yaşadığım ruh hali?
Aldatılmanın bir "travma" olduğunu unutuyoruz ya, basite alıyoruz.
Hele sonradan öğrenildiğinde, insan "demek o gün beni öptüğünde üstünde onun parfümü varmış"lara kadar didikliyor her geçirilen dakikayı. Her hatırlanan şey yeni bi travma oluyor. Hiç kolay değil.

Kendinizi aptal yerine konmuş, kandırılmış, zekanızla oynanmış hissedebilirsiniz ve bunların hepsi de normal.
Travmalar kolay atlatılmıyor, hayat hemen laylay olmuyor maalesef.
Hissettiğiniz her duygu için (öfke, hayal kırıklığı, hatta özlem bile) kendinize izin verin.
Ve zaman verin.
Geçecek. Her şey geçiyor.

Aldatılmanın bir "travma" olduğunu unutuyoruz ya, basite alıyoruz.
Hele sonradan öğrenildiğinde, insan "demek o gün beni öptüğünde üstünde onun parfümü varmış"lara kadar didikliyor her geçirilen dakikayı. Her hatırlanan şey yeni bi travma oluyor. Hiç kolay değil.

Kendinizi aptal yerine konmuş, kandırılmış, zekanızla oynanmış hissedebilirsiniz ve bunların hepsi de normal.
Travmalar kolay atlatılmıyor, hayat hemen laylay olmuyor maalesef.
Hissettiğiniz her duygu için (öfke, hayal kırıklığı, hatta özlem bile) kendinize izin verin.
Ve zaman verin.
Geçecek. Her şey geçiyor.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Cok normal tabii ki. Cok dogal. Yara olarak kalir, yarim kalir icinizde bi seyler bunu en derinden hissetmek cok insani bi sey. Cok kati ve duygusuz bi sekilde netlik cercevesinde bitiren taraf ben olmama ragmen hala bazi sarkilarin sozleri cok agir geliyor mesela, ex nisanli aklima geliyor. Ozlemiyorum, tekrar istemiyorum, yanindan gecmek bile midemi bulandirir belki, semtine ugramaktan imtina ediyorum ama hala bi seyler var iste. Onu atamiyor insan. Izi kalacak birak kalsin. Tecrube ettik, bi daha boyle toyluklar yapmayiz olur biter. Ama gecmiyor mu gececek tabii ki olume bile alisiliyor.

Aldatması bir kenara da "pişman değilim" piskinligini ona yedirecek birileri yok mu çevrenizde ağzını burnunu bı dagitsin siz de pişman olmayın 😂

Bende benzer şeyler yaşadım.Çok önemli bir konuda baştan her şeyi konuşmamıza rağmen ilk sorunda terk edildim.Kolay geçmiyor malesef çünkü bunları haketmediğimizi çok iyi biliyoruz.inşallah sizde bende bu süreci en kısa sürede atlatırız.Yalnız değilsiniz♥️

Daha desip, yuzyuze geliyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam bu Erzurumlular nişanliydi. Bak bir erkek tipi var. Onlarla ne yapsan olmaz. O yüzden aldatmasına şaşırmadım. Tayin şansın yok mu?

O kadar normalki bu ruh halin… ayrilik sureci cok zordur helede ihanet varsa. Ama ihanetten sonra unutmak ve kabullenmek daha kolay emin ol. Onun dogru guvenilecek biri olmadigini gordugun icin daha cabuk unutuyor insan. Yas surecini kabullen herseyden önce ❤️

Back
X