• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

atlatma inesi ne zaman?

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
KIZLAR 300 DOZ GONALF KULLANIYORUM GÜNDE.
YUMURTA REZERVİM GAYET NORMAL
BUGÜN 4. İĞNEMİ YAPTIM...
SİZCE NE ZAMAN ÇATLATMA İĞNESİ OLURUM?
VE ONDAN KAÇ GÜN SONRA YUMURTA TOPLANIYO?
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRdelikafadulden

canım ya o hiç belli olmazki yumurtaların gelişimine göre süre uzar yada kısalır.doktorlar istenilen büyüklüğe gelene kadar iğne kullandırıyor

ESRACIM BİLİYORUM DA NORMAL ŞARTLARDA AYIN KAÇINA GELİYOR ONU HESAPLAMAK ZORUNDAYIM ÖNEMLİ Bİ DURUMUM VAR DA:1ninca:

Pekı son ıĞnenın gecesınde mı Çatlatma vuruldun kaÇ saat sonra toplandı

merhaba canım ben 5 gun 225 doz vuruldum merıonal
2 gunde 150 vuruldum sonra ohss rıskı olmasından dolayı 2 gunu boş gectık carsamba aksam 10.30 da catlatma ıgnemı yaptım cuma yanı bugunde sabah 10.30 yumısler toplandı

merhaba canım ben 5 gun 225 doz vuruldum merıonal
2 gunde 150 vuruldum sonra ohss rıskı olmasından dolayı 2 gunu boş gectık carsamba aksam 10.30 da catlatma ıgnemı yaptım cuma yanı bugunde sabah 10.30 yumısler toplandı

sağol nazlım
benim size göre dozum daha yüksek
öyleyse sizden daha mı uzun sürer acaba?
benim daha önce iğnelerim tam 10 gün sürmüştü ama bu uzun protokol o yüzden nası olur emin değilimhihoyyyt

benımkıde uzundu bıde ben pkoyum ultrasonda 35 e yakın yumıs gorunmustu bugun 25 topladılarhihoyyyt

uzun protokolun sen ikinci kısmına gecmişsin benim gecen sene pazartesi başlamıştım iğneye haftaya salısı toplamam olduydu , 250 3 gün 150 2 gün sonrada 50 yemi ne düşmüştü hatırlamıyom

allah allahhhh iyice kafam karıştı :uhm:
sizin çok kısa sürmüş.....
benim dr bana iki hafta sürecek demişti....
bu salı daha bi hafta olacak....:smiley-cool:

benim 8.gün toplanmıştı .. benim yaş 21 senin kac.? bide benim vücudum çok cabuk cevap veriyor ben bu sene gene 1.başladım yarın 2çkntrolüm var.. sen kontrole gittinmi

benim 8.gün toplanmıştı .. benim yaş 21 senin kac.? bide benim vücudum çok cabuk cevap veriyor ben bu sene gene 1.başladım yarın 2çkntrolüm var.. sen kontrole gittinmi

benim yaş 31....yarın ilk kontrolüm var şekerrrkaydirigubbakcemile5

Yarın belli olur gidişatı canım

canim bence igneleri vurdugun gun ya 8 yada 9 olur sonrada 1.5 gunde catlatmayi ekle yani bugn 4.igne ise 9 gun surse persembe catlatma yaparsin gece cumartesi yumurtan toplanir
8gun surerse carsamba catlatma yaparsin cuma toplanir yani bu senin e2 ve yumurtalarina bagli

sağol asicim......
bu arada iğneyi gece 10 da vuruyodum ama bugün unuttum şimdi yani 11 de vurdum bişi olur mu?

arekadaşlar ne alaka..............onemlı olan duzenlı vurulmak.......bende hep sabahları ışe gıderken vuruldum bazen oğle vaktıne doğru bıle sarktı ............buna kafayı takmayoın ınş ığneler etkılı olr yum cevabı onemlı...............

adamcım bı ıkı satten bışey olmaz ama çok arada olmasın ....dıkkat et canım..................
hadı sıra sızlerde ınşş hersey guzel olacak

Back
X