Atomik Alışkanlıklar

Gudetama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
210
118
53
24
Uzun zamandır atomik alışkanlıklar kitabını okumak istiyorum, iki hafta önce ilk kısmını okuyayım dedim ama çok fazla bilgi içeren bir kitapmış gibi geldi sarmadı o yüzden o gün bu gündür okumadım. Daha önce bu kitabı okuyan var mı, sizce okumaya değer bir kitap mı?

Fikrinizi sevdim, böylece okumak için daha çok motive olurum

Aylar sonra konuyu güncelliyorum kitabı sonunda bitirdim 13 Ağustos'ta başlamışım bu kitabı okuduğum bir ay içinde zaman zaman içimde okuma isteği oluşmadı hatta bir hafta hiç okumadım çünkü belli bir yerden sonra hep aynı konulardan bahsettiği için bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlamıştı kitabın yazarı 150 sayfada bitecek kitabı 341 sayfada bitirmiş bazı yerlerde konuyu çok uzatmış New York Times çok satanı bir kitap olduğu için ve her yerde en çok okunan kitapların arasında gördüğüm için okumak istemiştim ama bestseller olacak kadar iyi bir kitap değil bence ama yine de bu kitap sayesinde 2-3 haftadır düzenli olarak spor yapma alışkanlığı kazandım diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…