Attigim adimi bile dusunerek atar oldum

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
Biktimmmm... attigim her adim baktigim her bir nokta sorgulaniyor sevgilim tarafindan. Hafif makyaj yapsam ya da biraz daha ozenli giyinsem surati dusuyor. Begenmiyor musun diyorum guzel gorundugun icin sorun zaten diyor. Ne yapayim ki ben ne bekliyor ne giyeyim nereye gideyim. Hep ilimli yaklastim.onu anlamaya calistim ama yok olmuyor. Erkeklere bakiyormusum ben. Hic sorun yoksa onceden yani biz sevgili degilken yaptiklarimi vuruyor yuzume. Ben ne yapsam yaranamiyorum. Icimi dokmek istedim.

bu ne yaa,ömür törpüsü..
su 3 günlük dünyada böyle komplekslı ınsanlarla neden uğraşıyorsun..
sevgı desen nereye kadar..
evlenince perdelerını açamazsın söylimm

taviz tavizi doğurur...

şimdi makyaj yapmanıza kızıyor sizde kavga çıkmasın diye tamam derseniz yakında evden de çıkmanız sorun olacaktır..

duruşunuzdan yaşantınızdan ödün vermemelisiniz... sizi olduğunuz gibi sevemiyorsa ne diye yanınızda?

Haklisiniz! Ya ben merak ediyorum bir insan neden sorun cikartmaktan zevk alir? Neden mutsuz etmek icin ugrasir?

Sorun çıkartmaktan zevk almıyor, kendine aşırı güvensiz olduğu için aldatılacağını düşünüyor, içi içini yiyor, bu yüzden de sana sarıyor. Sen ne yaparsan yap, ne kadar uyarsan uy yine bir bahane bulup seni suçlayacaktır. Çünkü o bilinçaltında sevilebilecek, sadık kalınabilecek biri olduğuna inanmıyor. Kendine de size de bir türlü güvenemiyor. Ona her an ilginiz başkasına kayabilir, her an birisi cezbedebilir gibi geliyor, o yüzden çıkıyor bu paranoyakça düşünceler.

Okurken ruhum daraldı...:26:
Ne sabır varmış sizde
Ben olsam en fazla bir hafta dayanırdım böylesine 1 hafta bile çok:19:

Cok dogru yorumlar yapmissiniz tesekkur ederim... Boyle iliski zarar veriyor ancak. Bana laf ediyor ama benle kalmiyor baskalarina da laf ediyor. Dinimizce yanlis oldugunu savunarak biraz acik giyinenlere dahi o...... diyebiliyor. Cok rahatsiz oluyorum. Sevdigim seyleri yapamaz oldum. Herkes cidden boyle mi diye sorgular oldum ona gore herkesin nefsi vardir iki lafindan biri budur o yuzden suslenip dikkat cekmeyeceksin ki millet seni arzulamasin. kimselere guvenim kalmadi.

Cok dogru yorumlar yapmissiniz tesekkur ederim... Boyle iliski zarar veriyor ancak. Bana laf ediyor ama benle kalmiyor baskalarina da laf ediyor. Dinimizce yanlis oldugunu savunarak biraz acik giyinenlere dahi o...... diyebiliyor. Cok rahatsiz oluyorum. Sevdigim seyleri yapamaz oldum. Herkes cidden boyle mi diye sorgular oldum ona gore herkesin nefsi vardir iki lafindan biri budur o yuzden suslenip dikkat cekmeyeceksin ki millet seni arzulamasin. kimselere guvenim kalmadi.

bu konu hakkında tartıştınız mı? yani hayır ben böyleyim senin düşüncen buysa benim de yaşam tarzım bu sen nasıl ki düşüncelerine bağlıysan bende benımkılere bağlıyım dediniz mi? savunmasını çok merak ettim o yğzden soruyorum..

herkesin bir nefsi var doğrudur ama makyaj yapan kıza ağzı sulanan erkeğin nefsi değil başka bir şeyi yoktur bence...

bu konu hakkında tartıştınız mı? yani hayır ben böyleyim senin düşüncen buysa benim de yaşam tarzım bu sen nasıl ki düşüncelerine bağlıysan bende benımkılere bağlıyım dediniz mi? savunmasını çok merak ettim o yğzden soruyorum..

herkesin bir nefsi var doğrudur ama makyaj yapan kıza ağzı sulanan erkeğin nefsi değil başka bir şeyi yoktur bence...

O kadar cok tartistik ki. Seviyorum kiskaniyorum senin tenin benim icin kutsal kimsenin bakmasina dayanamam diyor. Ki acik giyinen biri de degilim. Ne istiyor ben anlamadim ki. Soruyor napiyorsun diye mesela film izliyorum ya da diyelim gordugum bir seyi anlatiyorum ilk sordugu sey erkek var mi. Disari cikacagimda ilk sordugu ne giydin. Artik durmadan tekrarlaninca insan cok sikiliyor. O sorduklari asiri batiyor bana artik.

Tamam seni kıskanıyor da kıskanıyor diye de kendine bakmamazlık yapma sakın. Onun istediklerini yaparsan o öyle alışır en ufak birşeyinde huzurunu kaçırır. Kesinlikle taviz verme kendinden. Sonuçta bir bayansın ve makyaj yapmak giyinmek kuşanmak en doğal hakkın. Biraz abartıyor sevgilin. Ama ttepkini koymalısın,sessiz kalmamalısın.

Son düzenleme:
niye kendinizden bu kadar taviz veriyorsunuz?

ne olursa olsun size bu kadar müdahale etmeye hakkını ona niye veriyorsunuz ki, siz ılımlı yaklaştıkça zaten o bu davranışlarına devam edicektir.

Bence tavrınızı koyun işine gelmezse de kendi bilir deyip yolunuza bakın çünkü böyle ömür geçmez..:19:

Son düzenleme:
Canim ben eimi cok seviyorum oda beni.
5 yil ciktik. İnan senden cok daha baski gordum ama her defasinda beni sevdigi icin olduguna ikna etti. Yasam kalitem dustu, suslenme,gezme, sosyal yasanti azaldi nerdeyse bitti.
8. Yili e liligimizin. Beni kiskanclik yuzunden cok uzdugu oldu, hatta kiskancligi baska boyutlarda cok irdelemek istemiyorum, cok yikildigim oldu. Ama gordumki elinde olmadan yapiyormus, psikologuda kabul etmedi. Gulu seven dikenine katlaniyor, ama ben kiskanclik knusunda cok yiprandim, özündede cok iyi bir insan,tabi ben cozene kadarda perisan oldum.

Kisacasi cok iyi gozlemle
Huy baska, baski baska, kiskanclik baska, suphecilik baska bisey....
Tasiyamazsan mucadele edemezsen cok yipranirsin.
Yasin kac bilmiyorum, sayfalari tek tek okumadim, heleki ciddi kararlar almadan cok iyi dusunun.

O kadar cok tartistik ki. Seviyorum kiskaniyorum senin tenin benim icin kutsal kimsenin bakmasina dayanamam diyor. Ki acik giyinen biri de degilim. Ne istiyor ben anlamadim ki. Soruyor napiyorsun diye mesela film izliyorum ya da diyelim gordugum bir seyi anlatiyorum ilk sordugu sey erkek var mi. Disari cikacagimda ilk sordugu ne giydin. Artik durmadan tekrarlaninca insan cok sikiliyor. O sorduklari asiri batiyor bana artik.

şu yazdıklarının bazıları bana da uyuyor tatlım ve kıskandıında malesef ki ağzından çıkanı kulağı duymuyo bugüne kadar getirdik ama anladım ki gerçekten taviz tavizi doğuruyo ben tmm dedikçe hep bi üstünü istedi artık tmm demiyorum o da sevdiinden olsa gerek susuyo ama yine bişiler istemeye devam ediyo ne giydiimi ettiimi soruyo ve bana işte kendine dikkat et dememin yolu bu şekilde diip bi de kılıf uyduruyo anlayabiliyorum inan senin benzeri benim başımda da var :ssz::ssz::ssz:

İşte en nefret ettiğim durum bu.
Allaha şükür bu kadarını hiç yaşamadım
Ama etrafımda yaşayan o kadar çok insan var ki
Hiç biri dayanamadı..
Dayanılcak türde değil gerçekten
Bi insan kendini güzel hissetmek ister başkasına beğendirmek için süslenmiyoruz her zaman
Ben olsam ne kadar seversem seveyim dayanamazdım
Kendine bu kadar haksızlık yapma bence
Bi arkadaş yazmış çokta doğru
Taviz tavizi doğurur senin böyle bir şeye izin vermemen gerekiyor öncelikle.
Allah peygamber sabrı vermiş cidden.

Son düzenleme:
Bu ne ya benim nişanlımda kıskanç tayt mini etek giymemi istemez anca düğün fln olursa dizimde elbise giyerime bu nasıl baska erkeklere baktıgnı söyleyebilir Yani yanlış mı okudum bilyorum ama herseyd karışabilir ama böyle bi imada bulunmamalı bi erkek birde makyajı nasıl yapıyosunuz azcık belli belirsiz yapmaya calışın makyaj sevmiyosa

Back
X