Attigim adimi bile dusunerek atar oldum

karşındakini nasıl bilirsin diye sormuşlar kendim gibi demiş...
yani işin özeti sevgilinde demekki insanlara hep o gözle bakıyor. giyinip süslenenler dikkatini çekiyor. böyle adamlar evde karısını baskılar baskılar kadın pasaklı kendine güvenmez biri olunca gider bide aldatır. benim eşimde kıskançtır. birinin bana davranışını görse kıskanır, askılı ffalan zaten giymem giymemide istemez. tayt sevmiyorum dedi o kadar. ama makyajmış ojeymiş o ne be..
sapkın bence senin sevgilin ciddi kaararlar almadan önce iyi düşün derim ben..

Insan mutlu olmak icin bir iliski yurutur. Her adiminizi sorgulayip sizi bunaltan biriyle hayati paylasmak ne kadar mantikli olabilir ki?

Seni cok iyi anladım arkadasimda aynı durumda .aşırı kiskanc bir sevgili, disari ciktiginda kavga çıkartan ne giydiğini soran, benim erkek arkadaşımla tanıştı ve tokalasti diye olüm tehditleri yagdiran ayrilmakla tehdit eden o da bıktı ama gönlüne de laf geçiremiyor:31: ayrilcam diyor yeter diyor ama yapamıyor.her aradiginsa ilk sorusu nerdesin naptin kim var vb.boyle bir ömür gecmez kiskanclik degil bu .ailesi ile tanıştiysan onlarla bu durumu konuşmanı tavsiye ederim o öyle yaptığında biraz daha uslandi:31:

Güvenini zedeleyecek bişey mi oldu da böyle davranıyor yoksa hep böyle miydi ?
Bi de kendine müslüman dedikleri böyle sanırım

Bir de makyajın nesini kıskanıyorlar acaba
benim de kıskanç sevgilim oldu makyaj konusunda hiç bi şey duymadım

Son düzenleme:
Güvenini zedeleyecek bişey mi oldu da böyle davranıyor yoksa hep böyle miydi ?
Bi de kendine müslüman dedikleri böyle sanırım

Bir de makyajın nesini kıskanıyorlar acaba
benim de kıskanç sevgilim oldu makyaj konusunda hiç bi şey duymadım

Hep vardi ama iliski uzadikca artti artti kontrolden cikti. Ben bir sey yapmadim o benim guvenimi sarsti hep aksine. Yok anlayamayacagim ben zaten onu.

insan kendi yaptıgı hatayı kolayca göremeyebiliyor
aynı şeyi sen de ona yaparsan, bunaltırsan yaptıgı hatayı görür ve düzelir belki
Mesela kız arkadaşları varsa çevresinde bu konuda aşırı kıskançlaşabilirsin
Güzel bi gömlek alınca bununla gözlerin çok ortaya çıktı giymeni istemiyorum de (yazarkan sandalyeden düştüm ama onun yaptıgı da aynı şey)

insan kendi yaptıgı hatayı kolayca göremeyebiliyor
aynı şeyi sen de ona yaparsan, bunaltırsan yaptıgı hatayı görür ve düzelir belki
Mesela kız arkadaşları varsa çevresinde bu konuda aşırı kıskançlaşabilirsin
Güzel bi gömlek alınca bununla gözlerin çok ortaya çıktı giymeni istemiyorum de (yazarkan sandalyeden düştüm ama onun yaptıgı da aynı şey)

Kiskanilmaktan buyuk zevk duyuyor onu kisitlayinca guluyor sebeklik yapiyor ama yapacaklarindan da asla geri kalmiyor ben yapinca kiyamet kopuyor

Back
X