Klasik erkek. Ben cozum bulamadim ilk yildan sonra kendime stres yapa yapa hasta oldum. Artik onunla zaman gecirmiyorum arkadaslarimla cay kahve icmeye cikiyorum. Alisveriseime tek cikiyorum. Guzel hava gordumu hemen kendime planlar yapiyorum. 3 yilin sonunda ben genclestim o iyice coktu zaar. Isten eve evden ise iyice kafayi yedi. Yedikce yatti simdi oldu yarim dunya. Bundan benim asla suçum yok cok ugrastim olmadi. Spora git dedim arkadaslarimiza gidelim dedim yok. Onu goren sana ne olmus hem kel hem fodul olmussn diyolarve halada sikayetci degil bos bos telde videolar izliyo araba vidrolari. Bende yazin baharin guzelligini yasiyorum.
Kendi başına plan yapsan en azından canın sıkılmaz
Kendi haline bırak bir süre. Sen kendi arkadaşlarınla dışarıda zaman geçir. Çok haklısın tavır almakta.
Ama adamın mayası buysa değiştiremezsin.
Bu kadar kafanıza takıp üzüldüğünüzü idrak etmiyormuş, tam etmiş lafı ağzına tıkamışsınız ama.
Elbette kendisi de düşünmeli, istemeli vs ben size hak verdim. Ama kestirip atmasanız bugün başka planlarınız olabilirdi gibi de geldi şimdi.Adam tam aydınlanma yaşıyormuş siz engel olmuşsunuz gibi
Hani demiş ya ama "tamam ben bu kadar üzüldüğünü bilmiyordum" diye.,
Evet aydınlanma geliyordu engel oldum çünkü kendimi kötü hissettim. O kadar söyledim açık açık illa küsünce mi bir şeyler yapacak çocuk gibi kanmak istemedim.
Tamam da adam geç güç anlamış derdinizi. Bence yersiz olmuş tribiniz tam haklı olduğunuzu kabul ettiği noktada ilgilenmiyorum çık git demeniz olmamış.
Bi de erkekler genel olarak evlenince böyle olur derler tamam da siz arkadaşlarıyla da çıkmıyor diyorsunuz. Belki bir derdi var siz anlayış gösterip sordunuz mu hiç? Keşke işimi halledip geleyim deyince tamam deseydiniz güzel de bi konuşma yapardınız başbaşa. Güzelim fırsatı tepmişsiniz açıkçası.
Bu tarz konularda genellikle kadınların gereksiz trip attığını düşünürüm ama konunuzda siz haklısınız.
Mutlu bir ilişki için emek ve çaba gerekir.
Eşinizde bu yönde bir çaba göremedim.
Tabi ki yapılmıyor ama canını sıktığında da huzurun kalmıyorKendi başıma yapıyorum ama her etkinlikte tek başına yapılmıyor ki.
Tabi ki yapılmıyor ama canını sıktığında da huzurun kalmıyor
üzerine gitme madem eşinin, evde yatmak mı istiyor bırak çık evdeyken arkadaşlarınla program yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?