• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
SLM kizlar 2 ci tedavime start verdim ve dondurulmuslarlaa bakalimm ins hayirlisiylaa sonucumuz guzel olurr busefer olacak diye bir his kemiriyor ve agustos baslarinda transferim olacak buyuk bir ihtimalle 7 tane dondurulmus yavrum ins rahat cozulurlerde annelerine bir mucize gerceklestirirlerrr benim gibi varmiiiiii besmeleyle basladimmmmmm bismillahirrahmanirrahim yolumuzu acik ett rabbimmmmmmmmmmmmm istegimiz buuuu rabbimmmm
ozel not: kizlar asla moralimizi bozmayacagiz ve hep olacak gozuyle bakacagiz nitekim sonunda istemedigi haberi alirsaniz durmak yok yola devam
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan ey
YA CELIL ETME ZELIL GONDER DELIL ==INS RABBIM DULARIMIZI KABUL ET AMIN

anne adaylari== deneme== ________ hastane.merkez === ___________test gun1
1)-sabriya --------------------2 avrupasafak --------------------------------------------------- 14 ağustos -------==========================================ins birdahakine olcakkkkkkk
2 )cingis.pembesi-----------2 ------------------------------------------------------------------------ağustos :nazar:-
3-)sarimelekA&B-------------1 ----------------- smyrna------------------------------------------ağustos :nazar:-------------------------------------hamissss
4) naz1982----------------------1----------------------- amerikan hastanesi--------------------agustos:-----------------------------------hamiss
5) bluesuu-----------------------3 -------------------- acibadem hastanesi-----------------------ağustos :nazar:
6) babylove____________1_________ umut tup merkez-----------------------------ağustos osimdi rabbim mucizesi ile hamile: ------------------ hamiss
7)fical________________3_________ medicana_________ ___ _______ağustos= ins birdahakine olacak durmak yok yola devam
8)katremelek___________2________ alman hastanesi______________ ağustos :nazar:===================durmak yok ins birdahakinee
9)siber_______________2________ _genarttupmerk_____ _________-ağustos :nazar:
10)budebe___________2___________ acıbadem__________ _______ ağustos :nazar:------------------------------------------------------hamiss
11)nil1971_____________7ci micro__- -_________________________ağustos :nazar:
12)alyadora_________-__1__________ gurganklınık________________ağustos :nazar:
13)gulen_06____________?__________ anatolia merkezde__________ ağustos :-------------------------------------------------hamis
14)elen77______________2__________umut tup__________-_______ agustos :nazar:=====================oda hamissssssssssss
15)gorken_____________?___________smyrna__________ _________ _agustos :nazar:
16)sweetwitchy__________3_____ _alman hastanesi_______________agustos :nazar:-------------------------------------------------------hamiss
17)pinkrose_____________5_________acibadem________ ________ --agustos isn :nazar:
18)dilberimk____________2__________ankara tup mer_____________ _agustos:nazar:
19)hana________________3__________umuttup mer_______________ agustos:nazar:
20)geranimo____________1__________ alman hastanesi___________ ağustos :nazar:
21)esila@mısra__________1___________________________________ agustos:--------------------------------hamis
22)yeterb_______________2______________________________________agustos :nazar:
23)dorukk______________?___________istanbul tupmerk______________agustos :nazar:
25)wishes______________?_______________________________________agustos :nazar:
26)rehberiniz____________________________________________________agustos veya eylul :nazar:
27)mavioje_____________1________-memorlial hast__________________agustos veya eylul :nazar:
28)ozkan_ay___________?__________________________)_____________agustos :nazar:
29)saturn71____________1________anatolia tup merkez________________agustos--------------------------hamis
30)gel______--__---____-_____________________________________________-:nazar:
31)jakie________________1________-_hs klinik________________________agustos:nazar-------------------------------------------hamis:
32)iremm24_____________2_________international_____________________ 1 agustos ---------------------------------hamis
33)yaren58______________3_________istanbul cerrahi____________________agustos:nazar:
34rose__________________2_________eurofertil_________________________agustos:nazar:...............................hamisssss
35)iirem__________________?__----___________________________________agustos:nazar:
36)buketimm______________1_______________________________________agustos:nazar:
37)Amerikali_______________________________-_____-__________________agustos------------------------durmak yok ins birdahakine
39)Angeeeeel87___________1___-__________________________________agustos:nazar:
40)huriya________________1_______alman hastane__________________agustos:nazar========================hamisssssssss
41wishes______________-_--_______________-_______________________agustos:nazar:
42)buse_burcu___________2 asilama____________-_______--____--____agustos:nazar:
43)diatom__-____________-__-__________-__________________-________agustos:nazar:
44)angel_baby___________________________________-_________agustos:nazar:
45)Pinar________-_________________-_________________-_____11 agustos:nazar:====================durmak yok ins birdahakine
46)hawler_______________________-____-_____________________11 agustos:nazar:==================durmak yok ins birdahakine
47)turkuaz30________________________________________-_____agutos:nazar--------------------------------------------------------------hamis
48)bermus____________3_-________alman____________________13 agustos :nazar:==================durmak yok ins birdahakine
49)lotus5353_______-_____________________________________17 agustos :nazar:
50)fatos42_____________________eurofertil______________________22 agustos:nazar:

ins bu listede Hamile olmayan kalmazzzzz catir catirda dogururuz :KIRKBIRKERE MASSALLAHHHH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUNN hamıs lıstesı ayrıca alt taraftaaaa

Son düzenleme:
hemsom ilk sirada sen varsin.bakarsin bende agustosta baslarim bakarsin.yine geçen seferki gibi olcaz galiba hemsom :) ama sen benden önde olcan ben sana sorcam bu defaa :)

evet hamile listemizz
1)babylove =================rabbim tarafindan hamis :CüvCüv::nazar:
2)esila @misra==============tebriklerrr ve hamis :CüvCüv::nazar:
3)iremm24=================tebrikler ve hamiss :CüvCüv::nazar:
4)gulen_06===============tebrikler ve hamis allahin izniyle :CüvCüv::nazar:
5)Amerikali===============tebrikler hamileliligin tadini cikar :CüvCüv::nazar:
6)naz1982===============tebrikler hamissinn yavrumm :CüvCüv::nazar:
7)saturn71===============tebrikler ins degeri daha da katlanacakk:CüvCüv:
8)turkuaz30================allahin izniyle degeri katlanarak devam eder :CüvCüv::nazar:
9)budebe================evet oda hamileeeee allahin izniyle:CüvCüv::nazar:
10)sarimelekA&B===================evet oda hamileeeeeeeeeeee:CüvCüv::nazar:\
11)sweetwitchy================================evet oda hamileee:CüvCüv: :nazar:
12)jakie==========================evet oda hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv::nazar:
13)huriya==========================hamileee tebriklerrrrcanim :CüvCüv: :nazar:
14)elen77============================odahamilee cogul ins :CüvCüv: :nazar:
15)rose=============================o da cok sukurki hamileee:CüvCüv: :nazar:
devamii geliyorrrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar bende ağustos ortasında inşallah bi mani çıkmassa başlıcam tüp bebek tedavisine, hepimiz için hayırlısı diyelim,umarım hepimiz olumlu sonuç alırız..

Benim ikinci tedavim. Temmuzda uzun protocole başlayacağım. Agustostaa kısmetse transfer olacak.
Mübarek ay diye yaptırmak istiyorum yoksa biraz daha bekleyecektim.
ınş. Rabbim Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bize anneliği nasip eder.

kızlar selam bende uzun protokolle başladım.doğum kntrol ve vitamin alıyorum.yarında iğnelere başlıyacağız.bu benim ilk denemem ve umarım son olur.eş kaynaklı bizim.smyrna da tedavim...

merhaba canım benım ılkı ıptal olmustu ohss den dolayı şimdi dondurulmus embrıyolarımla transfer olucak adet olmayı beklıyorum amerikan hastanesınde tedavı goruyorum canım
ılk denemem ıhsallah hepımız hayırlı haberler alırız

temmuz 26 27 28 gibi konucak ağustosta belli olacak hayırlısı ile.inanaın herkese dua ediyorum...allah gönlümüze göre versin...

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM:nazar::nazar::nazar:
anne adaylari== deneme== __ hastane.merkez === ___ test
1 )-sabriya -____-_____2 __ ___ avrupasafak _-_________agustos
2 )cingis.pembesi_____2 ______-____________________agustos
3-)sarimelekA&B______1 __ _______________-____ ____agustos
4) naz1982___________1__ __amerikan hastanesi_____
5) bluesuu____________3 ____acibadem hastanesi______agustos
6) babylove____________1_____umut tup merkez________agustos

Son düzenleme:
zemuszemuszemuszemuskizlar 2 ci tedavime start verdim ve dondurulmuslarlaa bakalimm ins hayirlisiylaa sonucumuz guzel olurr busefer olacak diye bir his kemiriyor ve agustos baslarinda transferim olacak buyuk bir ihtimalle 7 tane dondurulmus yavrum ins rahat cozulurlerde annelerine bir mucize gerceklestirirlerrr benim gibi varmiiiiii besmeleyle basladimmmmmm bismillahirrahmanirrahim yolumuzu acik rabbimmmmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: istegimiz buuuu rabbimmmm

merhaba arkadaşım....kısmetse temmuzun 20 sinde bende tedaviye başlıyorum..ağustosun ilk haftasında transferim olmuş olur ve kısmetsede ağustos içinde sonucu öğrenmiş olurum...ALLAH SENİNDE YOLUNU AÇIK ETSİN.....inşallah 2ci denemende yavrularına kavuşursun...

merhaba canım benım ılkı ıptal olmustu ohss den dolayı şimdi dondurulmus embrıyolarımla transfer olucak adet olmayı beklıyorum amerikan hastanesınde tedavı goruyorum canım
ılk denemem ıhsallah hepımız hayırlı haberler alırız

canim benimde dondurulmuslarla olcakk kac tane embriyon var dondurulmus

merhaba arkadaşım....kısmetse temmuzun 20 sinde bende tedaviye başlıyorum..ağustosun ilk haftasında transferim olmuş olur ve kısmetsede ağustos içinde sonucu öğrenmiş olurum...ALLAH SENİNDE YOLUNU AÇIK ETSİN.....inşallah 2ci denemende yavrularına kavuşursun...

kacinci denemen arkadssim sagol allah herkezin dilegini nasip etsin

Back
X