dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
Gişe rekorları kıran ve Altın Küre'de ödülleri toplayan Avatar'ın yeni bölümleri yolda.

Gişe rekorları kıran Avatar'ın ikinci bölümü çekilecek. Yönetmen James Cameron'un sadece ikinci değil üçüncü bölümü de çekmek için kolları sıvadığı söyleniyor.

Cameron'un ikinci bölümle Avatar'ın başarısını perçinlemek istediği, ilk bölüme ikinci bölümde kullanmak üzeri bazı ek sahneler kullandığı belirtiliyor.

Ormanları, mekanları, çiçekleri, Pandora'daki figürleri ve Na'vi ırkının iskelet ve kas yapısını oluşturmak için çok çalıştıklarını bunları tekrar kullanmamanın tam anlamıyla heba etmek olacağını söyleyen Cameron "Bu yüzden baştan beri kafamda hikayeyi iki hatta üç bölüme uzayacak şekilde planladım. Bu nedenle Avatar'ın kurgusu sırasında aslında kesilmesi gereken bazı sahneleri bıraktım" diyor.

Kaynak

bekleniyordu böyle bir proje olmasıda gerek diye düşünüyorum...güzel bir seri olur.

Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri .

Filmin sonunda devamının geleceğini belli ediyor ,genel olarak çok hoş bir filmdi ...

Güzel bir filimdi devamıda süper olur kanımca heyecanla bekleyeceğim gitmek için..

gelsin gelsin zemuszemus
o kadar ağır eleştireler var ki filme
ben izlerken tereddütteydim açıkcası
ama izledim hayran kaldım, görsel şölen süpeer

zaten film öyle bir bitti ki dedim 2. si kesin gelecek.. belirsiz bi son olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…