- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi nrominan
Arkadaş ben istekli değilim bunun karşılığında eşim beni zorluyor deseydi hak verirdim de arkadaş böyle demiyor. Ayrıca isteksizse de bunu eşiyle açık açık konuşmalı, oram böyle buram böyle dememeli. Ortada böyle nedenler varken, bana göre neden değil, çünkü bütün bunları biz de yaşıyoruz ( uçuktan az çekmemeşi biri olarak) eşinizi haklı buluyorum. Hangi erkek ortada ciddi nedenler yokken böyle birşeyden mahrum kalmak ister. Eğer arkadaş tam tersi şekilde eşim beni 3 haftadır istemiyor, ben istediğim halde beni istemiyor deseydi ne olacaktı. O zaman yine arkadaşa hak verecektiniz heralde. İstese dert istemese dert.
Bu bir görev değildir diyoruz evet doğrudur, ama evlilikte de birbirimize karşı sorumluluklarımız olduğunu da unutmamalıyız heralde. Eşimize çıkıpta ya ne halin varsa gör, kendi işini kendin hallet dediğimizde bu adam gidip işini bir başkasıyla gördüğünde o zaman sesimizi de çıkarmayalım. Cinsellikte evliliğin en önemli parçalarından biri, hangimiz inkar edebiliriz. Adam eşine tecavüz etmemiş ki ,sitem etmiş.
Bir sorunu varsa istekle ilgili bunu açık açık konuş bence, seni çok yoruyor olabilir, haklı olabilirsin ama, bahanelerin arkasına sığınmadan. 3 hafta eşini birşeylerden mahrum etmenin manası yok bence. Zorunlu durumlar,istisnai durumlar hariç,zaten eşte bu durumda anlayışlı davranmalı tabi ki.
Ayrıca uçuk çok sık başıma gelir ve ilacı var . 3-4 güne kadar geçiriyor.
Bu bir görev değildir diyoruz evet doğrudur, ama evlilikte de birbirimize karşı sorumluluklarımız olduğunu da unutmamalıyız heralde. Eşimize çıkıpta ya ne halin varsa gör, kendi işini kendin hallet dediğimizde bu adam gidip işini bir başkasıyla gördüğünde o zaman sesimizi de çıkarmayalım. Cinsellikte evliliğin en önemli parçalarından biri, hangimiz inkar edebiliriz. Adam eşine tecavüz etmemiş ki ,sitem etmiş.
Bir sorunu varsa istekle ilgili bunu açık açık konuş bence, seni çok yoruyor olabilir, haklı olabilirsin ama, bahanelerin arkasına sığınmadan. 3 hafta eşini birşeylerden mahrum etmenin manası yok bence. Zorunlu durumlar,istisnai durumlar hariç,zaten eşte bu durumda anlayışlı davranmalı tabi ki.
Ayrıca uçuk çok sık başıma gelir ve ilacı var . 3-4 güne kadar geçiriyor.