Avcılar Hospital'de son bir yıl içinde doğum yapanlar var mı?

bahar_ru

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
16
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...Ben daha dün katıldım aranıza. Şu anda 22 haftalık hamileyim, iki çocuğum var. Önceki doğumlarımı yurt dışında yaptığım için, buradaki şartlara çok vakıf değilim. İstanbul'da oturuyorum, Avcılar Medicana'da Seçil Hanıma gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Ama hastane konusunda tereddütlerim var. Avcılar Hospitalin iyi olduğunu söylüyorlar. Bu konuda bana bilgi verebilirseniz, çok sevinirim...Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

merhaba arkadaşlar ağustos ayında eltim doğum yaptı orda harika bir hastane onun odası cok büyük ferah ve temizdi cok memnun kaldık faydası olur belki diye yazdım iyi günler

Bende hamileler arasına yeni katıldım çok şükür Rabbimin verdiği mucize BEBEĞİMM henüz 9. haftamız çok iyi bir hastane ve doktor arıyorum İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum burada tecrübelerimizi bilgilerimizi paylaşıp birbirimize yardımcı olalım lütfeen

Merbaba,

yeni katıldım aranıza .23 haftalık hamileyim avcılar hospital gönül hanıma gidiyorum.Hastane için bazı olumsuz şeyler duydum yakın zamanda gönül kazezoğluna doğum yapan var mı

Merbaba,

yeni katıldım aranıza .23 haftalık hamileyim avcılar hospital gönül hanıma gidiyorum.Hastane için bazı olumsuz şeyler duydum yakın zamanda gönül kazezoğluna doğum yapan var mı

Hoşgeldiniz, ieadel. Dün bir arkadaşım maalesef düşük yaptı. Avcılar Hospital'e gitttiler, hastanede çok güzel ilgilenmişler arkadaşımla. Gönül Hanımı duymuştum, iyi olduğunu söylüyorlar. Hastanede 2 arkadaşım biri geçen sene, diğeri 3 sene önce doğum yapmıştı, bana da önerdiler. Ben de Gönül Hanıma gitmeyi düşünüyordum. Siz doktorunuzdan memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…