Doğuma Hazırlık Avcılar yada esenyurt civarında işinde iyi kadın dogum uzmanı önerılerı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BaRtuMM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
539
936
103
37
kızlar 3 aylık hamıelyım ama şimdıden korkuyorum oldum olası dogum korkusu var bende sırf bu yuzden 8 senedır çoçuk dusunmedık ama şimdı süprız oldu hamılelık bana ama ıyıde oldu çok başka duygularmus annelık hıssı her neyse kızlar bana bu cıvarda önerebılecegınız işinın uzmanı ılgılenen doktor tavsıyenız varmıdır ?

bende bu civarlarda önerileri bekliyorum daha yeni ögrendim drum yok

oncelikle hayirli olsun arkadaslar sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah..ben 32 haftamdayim Beylikduzu Kolan hastanesinde Dr.Mehmet Alicik'e gidiyorum..beni o kadar sakinlestiriyor o kadar guven veriyor ki anlatamam..isini para icin degil sevdigi icin yaptigindan mukemmel bir enerjisi var.tavsiyem o yonde olur benim

Bende 39 haftalik hamileyim. Ilk zamanlarda kucukcekmece dogan hastanesine gidiyordum ama doktorum biranda haber vermeden birakip gitti. Daha sonra tavsiye uzerine Esenyurt Esencan hastanesinde Ahmet Mahmutogluna basladim ve cok memnunum keske en basindan ona gitseydim. Allahin izniyle dogumumu da onda yapacagim.

Bende 39 haftalik hamileyim. Ilk zamanlarda kucukcekmece dogan hastanesine gidiyordum ama doktorum biranda haber vermeden birakip gitti. Daha sonra tavsiye uzerine Esenyurt Esencan hastanesinde Ahmet Mahmutogluna basladim ve cok memnunum keske en basindan ona gitseydim. Allahin izniyle dogumumu da onda yapacagim.
benım eşimın ablasıda bana bu doktoru önerdı :KK45:

oncelikle hayirli olsun arkadaslar sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah..ben 32 haftamdayim Beylikduzu Kolan hastanesinde Dr.Mehmet Alicik'e gidiyorum..beni o kadar sakinlestiriyor o kadar guven veriyor ki anlatamam..isini para icin degil sevdigi icin yaptigindan mukemmel bir enerjisi var.tavsiyem o yonde olur benim
ALLAH razı olsun amin cümlemıze sag salım hayırlı evlatlar nasıp etsın

benım eşimın ablasıda bana bu doktoru önerdı :KK45:
Benim tum yakin cevrem kendisinde dogum yapti ben en basta sirf hastane esenyurtta diye gitmek istememistim ama iyiki gitmisim git bir dene derim ben. Tek sikinti yok yogun olmasi ama asla hastalarini bitirmeden cikmiyor randevusuz bile gitsen ben aksam 7 ye kadar muayene ettigini gordum dogum icinde kacta ararsan ara geliyormus ayricada para almak icin gereksiz hicbirseyi yaptirmiyor sadece yapilmasi gereken tahlil ve tetkikleri yaptiriyor.

Back
X