Avcılar'da Doğum İçin Gittiğiniz Hastaneler

muhasebetugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
24
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Doğumla ilgili tüm tecrübeleriniz benim için gerekli. Biraz pimpirikli biriyim.. Korkuyorum da :53:
Meidcalpark Bahçelievler e kontrollerim için gidiyorum ama çok pahalı görünüyor. Doğum ücretlerini öğrenemedim aranızda bilen arkadaşlarımız var ise söyler misiniz? Ayrıca Avcılar da hangi hastanelere gidiyorsunuz? Kimleri önerirsiniz?:emir_bebek: Alternatif olarak sanırım oraya da gidebilirim. Kafam çok karıştı... Yardımlarınızı bekliyorumm, Lütfen...:emir_bebek::emir_bebek::43::43:

Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Doğumla ilgili tüm tecrübeleriniz benim için gerekli. Biraz pimpirikli biriyim.. Korkuyorum da :53:
Meidcalpark Bahçelievler e kontrollerim için gidiyorum ama çok pahalı görünüyor. Doğum ücretlerini öğrenemedim aranızda bilen arkadaşlarımız var ise söyler misiniz? Ayrıca Avcılar da hangi hastanelere gidiyorsunuz? Kimleri önerirsiniz?:emir_bebek: Alternatif olarak sanırım oraya da gidebilirim. Kafam çok karıştı... Yardımlarınızı bekliyorumm, Lütfen...:emir_bebek::emir_bebek::43::43:

tatlımmmmm ben sölimmmm

avcılarrrr hospiital nil hanım
avcılar medicana özgür hanımmm

beylikdüzü medilife hospitalll selda hanım

beylikdüzü kolan hastanesi servet hanım

ben uzun yıllardır yakınlarda ikamet edşyom en çok beğenilen memmnun olunan doktorlar bunlar yalnız nil hanım çok yoğun bir doktor tatlımmm

tatlımmmmm ben sölimmmm

avcılarrrr hospiital nil hanım
avcılar medicana özgür hanımmm

beylikdüzü medilife hospitalll selda hanım

beylikdüzü kolan hastanesi servet hanım

ben uzun yıllardır yakınlarda ikamet edşyom en çok beğenilen memmnun olunan doktorlar bunlar yalnız nil hanım çok yoğun bir doktor tatlımmm

Bilgiler için çok teşekkürler.. Fiyatlar konusunda bilginiz var mı peki? Mağlum bebekte geliyor.. Biraz daha temkinli gitmeliyiz..

fiyatlarrrr tam olarak bi bilgim yok ama senin gittiğin hastaneyide biliyorum oraya göre gayatttt uygun .ara bir öğren istersen hastaneleri

Back
X