Avcılarda kadın doğum dr önerisi olan varmı?

dark3234

Hoşgeldin meleğim kalbime :)
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
824
416
133
arkadaşlar muane olucam ama doktorlarada güvenemiyorum Avcılarda bana önereceğiniz isimler varmı ?yakın semtlerde olur teşekkürlerr

ben avcılar medicana da onur başeğmez'e gidiyorum. 19.haftayı bitirdim ve çok memnunum...

stadın karşısında jineped dal merkezi var, fatma hanım. benim işim olmadı tabi ama tüm tanıdıklarım oraya gitti, çok memnunlardır.

ben avcılar medicana da onur başeğmez'e gidiyorum. 19.haftayı bitirdim ve çok memnunum...
muane ücretleri nasıl acaba yazdığınız çin teşşekür ederim ben geç gördüm bildirimi ksr bkmayın

arkadaşlar muane olucam ama doktorlarada güvenemiyorum Avcılarda bana önereceğiniz isimler varmı ?yakın semtlerde olur teşekkürlerr
avcılar hospital nil hanım ..ama haftaiçi veya haftasonu sabah ilk saatlerine randevu al yoksa kapıda 2 saat beklemen kaçınılmaz:))

avcılar hospital nil hanım ..ama haftaiçi veya haftasonu sabah ilk saatlerine randevu al yoksa kapıda 2 saat beklemen kaçınılmaz:))
nil hanım namınızı duydum ama malesef maddi durumlardan dolayı avcılar hospitale gidemiyorum pahalı geldi bize teşekkür ederim bilginiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…