Cilt Bakımı Ürünleri AVENE ÜRÜN Bilgilendirme

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Bumbleroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
139
8
38
İstanbul
Arkadaşlar avene ürünü aldım iki tane. (cildim karma) Ürünler; temizleyici jel ve "su bazlı" nemlendirici. İsterseniz ismini de sonradan yazarım. İlk yıkadığınız anda bile fark edeceğiniz bir temizlemesi var (jelin). Resmen şok oldum uyguladığımda, güneş kremi ve toniğini sonradan alıcam ikisi biraz pahalı geldi bana onun için ama burda hep bi ikilemde kalmış herkes belki yardımım dokunur. Gerçekten çok iyi tavsiye ederim. +Cildi karma ve yağlı olanlar nemlendiricinizi kesinlikle su bazlı alın.+

ben de göz çevresi kırışıklığı için bir ürün aldım evet fena değil....ama temizleyici jeli ve su bazlı nemlendiriciyi de alsam mı demeden geçemedim senin olumlu yorumunu görünce.kim önerdi bu ürünü ve ismi:44:

malesef ben yıkama jelinden memnun kalmadım. cildim yağlı. başka 2 aydır falan markanın jelini kullanıyorum ondan memnunum.
eczacı avene jelin testerını verdi. iyi ki vermiş de denemeden almamış oldum çok umutluydum avene'den ama hayal kırıklığına uğrattı.. çok yüzeysel temizliyo. öyle ki, kendi kullandığım yıkama jeli sivilce oluşumunu engelliyo ve oluşanı öldürüyo. avene'se hiçbi etki yapmadı. 2 gün kullandım testerı (az önce hatta), 2 yanağımda yağlı sivilce çıktı 1er tane küçük. sıkmak zorunda kaldım az önce. iyi temizleyemediğini düşünüyorum. cildi yağlı olanlara avene yıkama jelini tavsiye etmiyorum...
onun dışında toniğini, kremini ve termal suyunu kullanıyorum. onlardan memnunum maşallah ama jel iyi olmayınca bunların bi anlamı olmuyo o ayrı

su bazlı hangi kremini kullanıyosun konuyu açan arkadaşım

canım çok geç gördüm kusura bakma avene hydrance optimale legere kullanıyorum. krem biraz yoğun gibi yani çok fazla geliyormuş gibi hissettim cildime. daha hafif su bazlı nemlendirici varmış sanırım onu denicem bitince

önemli değil canım :) hmm, evet yoğun olan o. teşekkür ederim

kızlar ben de nemlendirici almak istiyorum ama cildime en uygun hangisi olur bilemiyorum. Cildim hassas ve sivilceli siyah nokta ve kapalı komedon oluşumuna son derece müsait. Ama sivilceyle savaşımdan dolayı da cildim kuruyup hassaslaşıyor. Bu yüzden en hafif, su bazlı ve asla komedon oluşturmayacak aynı zamanda da cildimin nem ihtiyacını tam kararında karşılayacak olanını almam gerekiyor. Avene nemlendiricileri hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

zaten avene ürünlerini doktorlar bile öneriyor o yuzden gönül rahatlığıyla ben de kullandım su bazlı nemlendirici, temizleme jeli ve termal suyunu harika gerçekten hem de gayet iii fiyatlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…