avidite testi ve sonrası

ayse85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
10
0
36
Muğla
Merhaba moralim çok bozuk 13 haftalık hamileyim toxoplazma ıgm ve ıgg pozitif çıktı dr avidite testi istedi sonuç bekliyorum bu evreleri geçirenler var mi

canım öncellikle herşeyin hayırlsı olsun bende 10 haftalıkken yaşadım aynı şekilde test sonuçlarım pozitif çıktı devlet hastanesine gidip bu testi yaptırdım 1 hafta sonra sonucu aldım çok şükür adivite değeri %90 çıktı. bu değerin %30-40 arası olması kızamıkçık riskini hala yaşadığın %40-60 arası bağışıklık olduğu %60- 100 arası bu hastalığı 4 ay yada daha eskiden geçirdiğini gösteriyor.
sen canını sıkma içini ferah tut ben öncelerde çok kastım kendimi ama sonra rahatladım. eminim senin sonucunda bu şekilde çıkacaktır :79:

mERHABALAR MAALESEF AVİDİTE TESTİNDE TOXOPLAZMAYI HAMİLELİKTE GEÇİRİYOR OLDUĞUM ÇIKTI 17 HAFTADA AMNİYOSENTEZ YAPILACAK SUDA VAR MI YOK MU BAKILACAK EĞERSUDA ÇIKARSA BEBEĞİ ETKİLEME RİSKİ VARMIŞ DUA EDİN

mERHABALAR MAALESEF AVİDİTE TESTİNDE TOXOPLAZMAYI HAMİLELİKTE GEÇİRİYOR OLDUĞUM ÇIKTI 17 HAFTADA AMNİYOSENTEZ YAPILACAK SUDA VAR MI YOK MU BAKILACAK EĞERSUDA ÇIKARSA BEBEĞİ ETKİLEME RİSKİ VARMIŞ DUA EDİN

canım tüm dualarımız seninle ve bebeğinle...atlatıcaksınız inşallah bunu da sorunsuz bi şekilde, beraberce...iyi haberlerini bekliyoruz...

çok teşekkürler destekleriniz için umarım herşey iyi olacak kötü sonucu düşünmek istemiyorum dualarınızı eksik etmeyin

acaba sonuç neoldu bende de aynı durum sözkonusu ve çok korkuyorum.
Cnm slm...
Bende bugün ogrendim
Inan kafami toparlamaya calisiyorum
2 sene olmus sende yasamissin bu sorunu sonuç ne oldu
Toxo igm 3.203 cikti
Diger testleri yaptir dedi doktorum...
Neler yasadin anlatirmisin

Back
X