avidite testi

slece17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
648
2
96
İstanbul
kızlar test yaptırdık ıgg ve ıgm pozitifi çıktı,doktor rubella avidite testi istedi.bu test nasıl bir test kanmı alınıyor,nasıl yapılıyor biri cevap yazabilir mi?

valla benim bildiğimkan tahlili...bu kızamık geçiriyosun demek galiba...ama benim yazımla hemen panikleme bende emin değilim...

canım bende internette araştırdım,evet kızamıkçık geçiriyorum şu anda,internette diyorki önceden geçirdiyseniz yada aşı olduysanız bir zararı olmaz diyor.doktor bana avidite testi yaptır sonra bana gel dedi.benim merak ettiğim avidite testi nasıl yapılıyor?

ebrar06 nickli brisi bunu yaptırmış ona sor istersen..

canım ne yaptın?? sonuç geldi mimalesef benim de ikisi pozitif çıktı ve avidite için kan verdim sonuç bekliyorum
bebeği aldır diyo drlar yaaa

merhaba arkadaşlar avidite sonuçlarınız ne oldu. 13 haftalık hamileyim ve gelen avidite yorumumda yüksek avidite ancak 4-6 hafta önce geçirilmiş primer enfeksiyon yazıyor. allak bullak oldum çünkü ben yüksek aviditeyi 3 ay önce geçirilmiş enfeksiyon olarak biliyordum. benim durumumda olan varmı acaba

Bende suanda ayni durumdayim adivite yuksek ama drla farkli farkli yorumluyor sizin sonuc ne oldu acaba

Meraba mmogg avidite testim %69 cikmisti Allaha sukur 4 gun once ogluma kavustum su anda bi sikintisi olmadigini soyledi doktotlar. Hic uzulme insallah Allaha emanet onlar .senin avidite sonucun kac cikti

Meraba mmogg avidite testim %69 cikmisti Allaha sukur 4 gun once ogluma kavustum su anda bi sikintisi olmadigini soyledi doktotlar. Hic uzulme insallah Allaha emanet onlar .senin avidite sonucun kac cikti
Benimde /70 ama bazi drlar 4/6 hafta once gecirilmis sayiyor enfeksiyonu 4/6 hafta onceye gittigim zamanda hamileydim ben avidite testim gec yapildi 13 haftada senin kacinci haftada yapildi acaba avidite testin bu arada tebrik ederim Allah bebegine saglikli uzun omurler versin

Benimde gec yapilmisti 13. Hafta . Duzen laboratuarinda yapmislardi oradaki doktorlar enfeksiyon gecirebilmen icin kucuk cocuklarla temas etmen ateslenmen vb. Seyler soylemislerdi. Insallah bebegin sapasaglamdir bende seninle ayni haftalarda ayni korkulari yasadim ama Rabbim buyuk insallah sagsalim kavusursun bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…