Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaAVON - 6.56 Akaju Kızıl ( Light Mahogany Red )
ilk defa bir rengin bu kadar yakın tuttuğunu gördüm maşallah alttaki taban renginiznde resimini koyarmısınız belki bende boyayabilirim güle güle kullanın
ilk defa bir rengin bu kadar yakın tuttuğunu gördüm maşallah alttaki taban renginiznde resimini koyarmısınız belki bende boyayabilirim güle güle kullanın
Merhaba ben yanlış hatırlamıyorsam voila nın akaju kızılını kullandım ,saçım neredeyse siyah oldu iyi de oldu gerçi bir daha boyamama kararını almakta zorlanıyordum üstüne geldi boyamıcam avon süpermiş
şimdi ben kırmızıya yakın bir kızıl istiyorum da canlı ve parlak. Bununla istediğim rengi elde edebilir miyim? bir de boyadan memnun musunuz? saçınızı yumuşak yapıyor mu? ben avon temsilcisiyim satıştan çok kendime almak için üye oldum. boyalarını merak ediyorum :)