Saç Rengi ve Saç Boyama AVON - 6.56 Akaju Kızıl ( Light Mahogany Red )

lumina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
26
1
36
Nevşehir
Daha dün saçımı Avon'un akaju kızılı ile boyadım. Sizinle de paylaşmak istedim sonuçları.

Son düzenleme:
ilk defa bir rengin bu kadar yakın tuttuğunu gördüm maşallah alttaki taban renginiznde resimini koyarmısınız belki bende boyayabilirim güle güle kullanın

ilk defa bir rengin bu kadar yakın tuttuğunu gördüm maşallah alttaki taban renginiznde resimini koyarmısınız belki bende boyayabilirim güle güle kullanın

Taban böyleydi ama doğal saç rengim değil. Koleston'un naturals serisinden 5.5 Maun ile boyamıştım.

mmmgu.jpg
[/URL

Son düzenleme:
Merhaba ben yanlış hatırlamıyorsam voila nın akaju kızılını kullandım ,saçım neredeyse siyah oldu iyi de oldu gerçi bir daha boyamama kararını almakta zorlanıyordum üstüne geldi boyamıcam :3: avon süpermiş

Taban böyleydi ama doğal saç rengim değil. Koleston'un naturals serisinden 5.5 Maun ile boyamıştım.

mmmgu.jpg
[/URL

taban renginden kızılın tutması için uygunmuş canım benim taban rengim baya bir koyu ben boyasam bu kadar güzel tutmaz sanırım cevap için teşekkürler

şimdi ben kırmızıya yakın bir kızıl istiyorum da canlı ve parlak. Bununla istediğim rengi elde edebilir miyim? bir de boyadan memnun musunuz? saçınızı yumuşak yapıyor mu? ben avon temsilcisiyim satıştan çok kendime almak için üye oldum. boyalarını merak ediyorum :)

Back
X