Avon bilgilendirme

Aysdikme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
8
3
1
30
Öncelikle şunu söylemeliyim ki kime sorarsam avona dair az çok fikri var ancak kimi insanlar avon şöyle kötü böyle kötü diyip duruyor kullandınız mı diyincede çoğunlukla hayır cevabı alıyorum ben makyaja başladığımdan beri avon kullanıyorum ve çokta memnunum eğer ürünler hakkında bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olabilirim iyi günlerrr :)

Öncelikle şunu söylemeliyim ki kime sorarsam avona dair az çok fikri var ancak kimi insanlar avon şöyle kötü böyle kötü diyip duruyor kullandınız mı diyincede çoğunlukla hayır cevabı alıyorum ben makyaja başladığımdan beri avon kullanıyorum ve çokta memnunum eğer ürünler hakkında bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olabilirim iyi günlerrr :)

merhaba bende temsilciyim uzun zamandan sonra ilk kez fondöten siparişi verdim calming effects ıvory tonunu,oldukca beyaz tenliyim renk yüzüme oturdu ama biraz fazla hayalet gibi oldum,ben fondöten biraz daha sıcaklık katsın istiyorum,k3 katalogunda ideal flawless fondötenler indirimde olacak,acaba onun da en açık tonunu mu almalıyım yoksa en açığın bir koyusu uygun olur mu?
sorumu cevaplarsanız memnun olurum.teşekkürler.

Kızlar bende temsilciyim. Rujlarını çok seviyorum, göz farlarınıda. Ama fondotenlerini hiç kullanmadım fondotenler çok beyaz tenliyim koyu kalıyor bende maybelline affinitone concealer en açık tonunu kullanıyorum. Fondotenlerde boynum beyaz kalıyor. Varsa öneriniz bende denemek isterim.

Merhabalar bende bir avon temsilcisiyim. Bu zamana kadar hep cevremdekilere sattim fakat avon profili basladigindann beri bir suru siparis istegi aliyorumm nasil yapacagimmi bilmiyoruum. Biz kâr icin satis yapiyoruz sonucta baska ilden birine siparis verince ve yollayinca o kisiden naasil ucret alicaz biziim kârımız nasil olacak bilginiz varsa anlatir misiniz

Merhabalar bende bir avon temsilcisiyim. Bu zamana kadar hep cevremdekilere sattim fakat avon profili basladigindann beri bir suru siparis istegi aliyorumm nasil yapacagimmi bilmiyoruum. Biz kâr icin satis yapiyoruz sonucta baska ilden birine siparis verince ve yollayinca o kisiden naasil ucret alicaz biziim kârımız nasil olacak bilginiz varsa anlatir misiniz

Bende hiç bilmiyorum ilkde burda sizden duydum oluyormuki öyle. Ücretlerde zor olur sanırım. Hiç girişmemek daha iyi en azından benim için :)

Bu mesajın yeri burası değil.Dikkat ederseniz ürünlerle ilgili paylaşımların yapıldığı bir başlık..

merhaba bende temsilciyim uzun zamandan sonra ilk kez fondöten siparişi verdim calming effects ıvory tonunu,oldukca beyaz tenliyim renk yüzüme oturdu ama biraz fazla hayalet gibi oldum,ben fondöten biraz daha sıcaklık katsın istiyorum,k3 katalogunda ideal flawless fondötenler indirimde olacak,acaba onun da en açık tonunu mu almalıyım yoksa en açığın bir koyusu uygun olur mu?
sorumu cevaplarsanız memnun olurum.teşekkürler.[/QUOTE .

Öncelikle kusura bakma canim geç gördüm fondotenin seni soluk göstermesinden şikayet etmissin istediğin tonda kullansandan çoğu fondoten seni soluk gösterir bende çok beyazim ama avonun çok işlevli stilosu var bronz ruj seklinde avonun glow serisinde onun deep bronze unu al canim allik olarak ve burun çizgileri yaratmak için çok güzel bi urun onu uygulayip renklendirebilirsin cildini :)

Canim ilk siparişini yüz TL girdikten sonra otuz beş liralik siparişlerin de bedava oluyor elli TL siniri koyup siparişlerini direk olarak adres yönlendirmeyle onlara yönlendirebilir sin ancak önce havaleyle para yatirmalarini iste

Kızlar bende temsilciyim. Rujlarını çok seviyorum, göz farlarınıda. Ama fondotenlerini hiç kullanmadım fondotenler çok beyaz tenliyim koyu kalıyor bende maybelline affinitone concealer en açık tonunu kullanıyorum. Fondotenlerde boynum beyaz kalıyor. Varsa öneriniz bende denemek isterim.

Canim Avon calming effect ivory zaten çok beyaz bende çok beyazim tam uyuyor rengi ama BB krem fondoten banada koyu kaliyor

Avonun maskesini, toniklerini, yüz kremlerini hayatta almam.Bir kere aldım tüm yüzümü sivilce bastı.3 ayda zor geçirdim.
Fondötenleri hiç güzel kapatmıyor sadece bir tanesini çok beğeniyorum.
Farlarının ve göz kalemlerinin çok renk verdiğini düşünmüyorum.
Aydınlatıcısı aydınlatmıyor bile,bir tuhaf.
Şampuan falan da hayatta almam bir arkadaş almış,saçı full kepek dolmuş,bıraktı.
Bunun dışında parfümleri güzel ama fazla kalıcı değil,ama bazısı çok müthiş kokuyor.
Duş jelleri,vücut losyonları ve rujlarını beğeniyorum sadece.Glosslarda güzel değil çok yapışkan bırakıyor dudağı.

Avonun maskesini, toniklerini, yüz kremlerini hayatta almam.Bir kere aldım tüm yüzümü sivilce bastı.3 ayda zor geçirdim.
Fondötenleri hiç güzel kapatmıyor sadece bir tanesini çok beğeniyorum.
Farlarının ve göz kalemlerinin çok renk verdiğini düşünmüyorum.
Aydınlatıcısı aydınlatmıyor bile,bir tuhaf.
Şampuan falan da hayatta almam bir arkadaş almış,saçı full kepek dolmuş,bıraktı.
Bunun dışında parfümleri güzel ama fazla kalıcı değil,ama bazısı çok müthiş kokuyor.
Duş jelleri,vücut losyonları ve rujlarını beğeniyorum sadece.Glosslarda güzel değil çok yapışkan bırakıyor dudağı.

Cildini tanimak çok önemli bu konuda yagli cilde sahipsen kuru cilt tiplerine uygun şeyler illaki tahriş eder bu konuda cildinizii tanimaniz gerekiyor ayrıca alerjik durumlar en fazla bi haftada geçer uç ay kadar sürmez geçmesi büyük ihtimal bi geçiş dönemine gelmiştir ayrıca her urun bir kere kullanımda olasi reaksiyonlar gösterebilir sampuanlarini ben düzenli kullaniyorum ve çok memnunum çok saglikli duruyorlar kapali olmama rağmen dediğim gibi cildinizi taniyin rastgele urun secimi yapmayin :)

İlk kez gloslari dudagina kullanan birini gördüm bu arada o kadar ruj varken o renkleri dudaginiza kullanmaniz ilginç doğrusu :)

Back
X