A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 158 Diğer 2 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #1 selam kızlar avonun divine vine ve persofined plum rujlarını kullanan varmı...nasıl bır renk oluyor sürünce....yada hangı rujları onerırısınız...
selam kızlar avonun divine vine ve persofined plum rujlarını kullanan varmı...nasıl bır renk oluyor sürünce....yada hangı rujları onerırısınız...
kbrkrgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 301 1 46 Nevşehir 13 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #2 ada67 .!.: selam kızlar avonun divine vine ve persofined plum rujlarını kullanan varmı...nasıl bır renk oluyor sürünce....yada hangı rujları onerırısınız... Genişletmek için tıkla... avanun rujlarını tavsiye etmiyorum ben çünkü 15 20 dk sonra kenarlara kayıyo iğrenç bi görüntü oluyo
ada67 .!.: selam kızlar avonun divine vine ve persofined plum rujlarını kullanan varmı...nasıl bır renk oluyor sürünce....yada hangı rujları onerırısınız... Genişletmek için tıkla... avanun rujlarını tavsiye etmiyorum ben çünkü 15 20 dk sonra kenarlara kayıyo iğrenç bi görüntü oluyo
N naughtyS Guru Kayıtlı Üye 19 Aralık 2009 106 0 316 19 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #3 ben de pek sevmiyorum avon rujları ama avon glazewear silky shine rujları güzel nemlendiriyo mat değil böyle hafif gloss gibi duruyo ama şeftali tonlarında bunlar açığı da koyusu da var seviyosan bu ton rujları eğer bi bak derim
ben de pek sevmiyorum avon rujları ama avon glazewear silky shine rujları güzel nemlendiriyo mat değil böyle hafif gloss gibi duruyo ama şeftali tonlarında bunlar açığı da koyusu da var seviyosan bu ton rujları eğer bi bak derim